Google legger til nye bildewidgeter for deling av minner

Google legger til nye bildewidgeter for deling av minner
Google legger til nye bildewidgeter for deling av minner
Anonim

Google har begynt å rulle ut et par nye widgets for Bilder på Android, som vil gjøre det enklere å dele favorittbildene dine på nye og interessante måter.

'Det er sesongen for å dele bilder av dine favorittmennesker, kjæledyr og minner, så hvorfor ikke prøve noe litt annerledes? Google har annonsert et par widgetoppdateringer som vil gi deg noen nye metoder for å vise og dele bildene dine med Android-telefonen din.

Image
Image

First up er en ny People & Pets-widget, som supplerer Google Foto-minner. Mennesker og kjæledyr lar deg velge venner og familiemedlemmer – av enten tobeinte eller lodne varianter – og vise bilder av dem på startskjermen. Du vil også kunne trykke på de viste startskjermbildene for å hoppe rett inn i Bilder-appen.

Cinematic Photos er også på mottakersiden av en ny oppdatering, som Google tror vil forbedre bildeeffektene enda mer. Nå vil Cinematic Photos bruke maskinlæring for å fylle ut bakgrunnen bak motivet, slik at du kan flytte det virtuelle kameraet for å reframe bildet. Det høres kanskje ut som en fancy måte å slippe et bilde på, men det simulerer faktisk 3D-bevegelse slik at du kan endre hvordan de oppfattede vinklene til bildet.

De nye widgetoppdateringene er planlagt å starte ut denne uken, selv om Google ikke har spesifisert en eksakt dato ennå.

Anbefalt: