EX4-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)

Innholdsfortegnelse:

EX4-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
EX4-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
Anonim

What to Know

  • En EX4-fil er en MetaTrader 4-programfil.
  • Åpne en med MetaQuotes MetaTrader-programvare.
  • Konvertering til EX5 eller AFL kan fungere med det samme programmet.

Denne artikkelen forklarer hva en EX4-fil er, hvordan du åpner en og hvordan du konverterer en til et annet filformat.

Hva er en EX4-fil?

En fil med filtypen EX4 er en MetaTrader 4-programfil. Det er en kompilert programmeringskode laget for det gratis handelsprogrammet for valutamarkedet k alt MetaTrader.

Lagret i en av disse filene kan være skript eller indikatorer som brukes av den programvaren. Filen kan i stedet være et Expert Advisor-program (EA) som brukes av MetaTrader for å automatisere handel.

Programmeringskoden i filen er kompilert fra en MQ4-fil, som er en MQL4-kildekodefil. Dette gjøres gjennom et verktøy k alt MetaEditor som leveres installert med MetaTrader.

Image
Image

EX4-filer brukes med MetaTrader 4, så EX5-filer er veldig like, men brukes av MetaTrader 5. MQH er et annet MetaTrader-filformat, k alt en MetaTrader Include-fil – du kan se MQH-filer lagret med EX4- og EX5-filer.

Ext4 er et filsystem som ikke har noe med EX4-filer å gjøre.

Hvordan åpner du en EX4-fil

EX4-filer kan åpnes med det gratis MetaTrader-programmet fra MetaQuotes. Det fungerer på Windows, macOS og Linux.

Hvis et dobbeltklikk eller dobbelttrykk på filen ikke åpner den, prøv å legge den i riktig mappe i MetaTrader-programmets installasjonsmappe. Hvis du for eksempel bruker MetaTrader 5, er denne mappen mest sannsynlig her:


C:\Program Files\MetaTrader 5\MQL5

Når du er der, vil du legge merke til flere undermapper. Du må vite hva EX4-filen er, spesifikt, slik at du vet hvor du skal plassere den. Det kan være en indikator, Expert Advisor (EA), eller script-legg EX4-filen i "Indicators"-mappen hvis den er en indikator, "Experts"-mappen hvis en EA, og "Scripts"-mappen for EX4-filer som er skript.

I MetaTrader kan du se disse filene i "Navigator"-vinduet. Hvis du ikke ser det vinduet, aktiverer du det via View > Navigator.

Hvis du finner ut at et program på PC-en din prøver å åpne filen, men det er feil program, eller du heller vil at et annet installert program åpner den, er det ganske enkelt å endre filtilknytninger i Windows.

Hvordan konvertere en EX4-fil

Siden EX4-filer er den kompilerte ekvivalenten til MQ4-filer, trenger du en dekompiler for å "konvertere" EX4 til MQ4. Vi er ikke kjent med noen dekompilatorer som kan gjøre dette.

Du kan kanskje konvertere EX4 til EX5 eller AFL (AmiBroker Formula Language). I så fall er det mest sannsynlig gjort gjennom selve MetaTrader-programmet, men vi har ikke bekreftet dette.

Kan du fortsatt ikke åpne den?

Hvis du ikke kan åpne filen din med MetaTrader, er den mest sannsynlig ikke i et kompatibelt format. Dette kan skje hvis du har lest feil filtypen, noe som er overraskende enkelt å gjøre.

For eksempel, selv om filtypen EX4 deler noen av de samme bokstavene som andre som EXO, EXR, EXE og E4A, har ingen av disse formatene noe med EX4-filer å gjøre. Å prøve å åpne disse filene i MetaTrader vil mest sannsynlig resultere i en feil.

X4K er et annet eksempel, men filtypen er reservert for XML4King-konfigurasjonsfiler. Disse filene vil ikke fungere i MetaTrader, og heller ikke EX4-filer vil åpne i XML4King.

Anbefalt: