Tag Heuer debuterer neste generasjon av luksuriøse smartklokker

Tag Heuer debuterer neste generasjon av luksuriøse smartklokker
Tag Heuer debuterer neste generasjon av luksuriøse smartklokker
Anonim

Noen smartklokker er beregnet på gjennomsnittsforbrukere med gjennomsnittlig store bankkontoer, og så er det de luksus-tenkende modellene produsert av Tag Heuer.

Selskapet har nettopp avduket en ny serie med håndleddsbårne statussymboler med sin Connected Caliber E4-serie med smartklokker, ifølge en offisiell produktside.

Image
Image

Connected Caliber E4-klokkene tilbyr betydelige forbedringer i forhold til fjorårets E3-linje, med en raskere og kraftigere prosessor, forbedrede skjermer, lengre batterilevetid, en ultra-holdbar urskive i safirglass og nyutviklede programvarefunksjoner.

E4-linjen har Qualcomms Snapdragon 4100 Plus-brikke, som er selskapets kraftigste smartklokkeprosessor, og Bluetooth 5.0 for ultrarask smarttelefonsynkronisering, en nylig implementert høydemåler for å bli med det eksisterende akselerometeret, et kompass, GPS sensorer, en pulsmåler, guidede treningsapper og mange flere ringeklokker og fløyter.

Bedriften sier at batteriet varer hele dagen på en enkelt lading, og hver modell leveres med en fancy stativlader som festes magnetisk på klokken, slik at den kan vises på et nattbord mens den fylles opp.

Tag Heuers Connected Caliber E4-klokker er tilgjengelige i to størrelser, 42 mm og 45 mm, med nesten et dusin urskiver og en rekke bygg, inkludert full titan.

Selvfølgelig er disse smartklokkene ikke enkle på den gamle Paypal-saldoen. Connected Caliber E4-linjen starter på $1 800 for basismodellen på 42 mm og ballonger opp til $ 2 550 for en full titan 45 mm-modell. Selv om Tag Heuer har innført et oppgraderingsprogram der eksisterende brukere kan bytte inn eldre klokker for en rabatt.

Disse klokkene er offisielt tilgjengelig 10. mars, men forhåndsbestillinger er tilgjengelig nå.

Anbefalt: