Google Maps for å legge til bompriser og nye detaljer på ruter

Google Maps for å legge til bompriser og nye detaljer på ruter
Google Maps for å legge til bompriser og nye detaljer på ruter
Anonim

I løpet av de kommende månedene vil Google lansere nye oppdateringer til karttjenesten som gir informasjon om bomstasjonspriser og et mer detaljert kart.

Ifølge Google er de estimerte prisene du vil se hentet fra lokale bompengejurisdiksjoner og varierer i henhold til visse faktorer. Navigasjonskart vil nå inneholde de finere detaljene til en rute, som stoppskilt. Og Google Maps på iOS vil bli ytterligere integrert for å gjøre det enklere å bruke mens du reiser.

Image
Image

Faktorer som påvirker prisene på bomstasjoner inkluderer ukedag, kostnaden for et pass og når du ankom. Den nye funksjonen kommer til Android og iOS i april og vil dekke bomstasjoner over hele USA, India, Japan og Indonesia med flere fylker på vei.

Kart vil også ha et avgiftsfritt alternativ for ruter hvis det er noen tilgjengelige. Goodle legger også til detaljer som trafikklys, stoppskilt og andre interessante steder i appen. Utvalgte byer vil ha ytterligere detaljer, som å peke ut medianen i en gate, men Google sa ikke hvilke steder.

Image
Image

Tilsvarende vil det nye navigasjonskartet komme på Android og iOS i utvalgte land, men ingen indikasjon på hvor. Eksklusive iOS-endringer inkluderer at Apple Watch ikke lenger skal kobles til en iPhone for å bruke Maps og en ny tur-widget som vises på startskjermen.

Den siste iOS-oppdateringen integrerer Google Maps direkte med Siri og Spotlight-appen. Du må koble til denne funksjonen selv, men Apple gir instruksjoner på nettstedet deres.

Anbefalt: