Nubias nyeste spillsmarttelefon er et absolutt beist

Nubias nyeste spillsmarttelefon er et absolutt beist
Nubias nyeste spillsmarttelefon er et absolutt beist
Anonim

Det finnes telefoner som kan spille spill, som er omtrent hvilken som helst smarttelefon, og så er det modeller designet fra grunnen av for seriøse spillere.

Smarttelefonprodusenten Nubia spesialiserer seg på sistnevnte og har nettopp annonsert sin nyeste og beste smarttelefon ved siden av spill, RedMagic 7S Pro. Denne nyeste telefonen er et stort fremskritt i forhold til fjorårets 6S Pro, noe som sier noe ettersom den modellen allerede var mye kraftig.

Image
Image

Først, det "ti-lags flerdimensjonale kjølesystemet", med interne RGB-utstyrte vifter som snurrer opp til 20 000 rpm for å forhindre at komponentene overopphetes selv når systemet overklokkes for grafisk intensive spill. Du kan til og med kjøpe telefonen med gjennomsiktige bakplater for å se dette kjølesystemet gjøre sitt.

Nubia har utstyrt RedMagic 7S Pro med det nyeste Qualcomm-brikkesettet, Snapdragon 8 Plus Gen 1. Det er imidlertid ikke alt. Disse telefonene inkluderer også en sekundær "dedikert spillbrikke" k alt Red Core 1 for blant annet å håndtere lyd, RGB-belysning, bildefrekvensstabilisering og haptisk tilbakemelding.

Du kan utstyre disse telefonene med opptil 18 GB RAM og opptil 512 GB lagringsplass, og det er en faktisk 3,5 mm hodetelefonkontakt, en annen velsignelse for spillere som leter etter ytelse med lav ventetid. 7S Pro inkluderer til og med skuldertriggere og doble haptiske vibrasjonsmotorer, og tilbyr en konsolllignende spillopplevelse.

Image
Image

Dette er en telefon primært for spillere, så de andre spesifikasjonene tar en baksete. Batteriet og kameraene er begge helt mellomtoner, selv om 6,8-tommers FHD AMOLED-skjerm er fin og har en 120Hz oppdateringsfrekvens med 960Hz berøringssampling, Forhåndsbestillinger starter 2. august, og telefonen lanseres offisielt 9. august. Prisene begynner på $729 for basismodellen.

Anbefalt: