Hvordan koble AirPods til PS4

Innholdsfortegnelse:

Hvordan koble AirPods til PS4
Hvordan koble AirPods til PS4
Anonim

What to Know

  • Hvis du kobler en tredjeparts Bluetooth-adapter til PS4-en din, kan du bruke AirPods.
  • PS4 støtter ikke Bluetooth-lyd eller hodetelefoner som standard, så du kan ikke koble til AirPods (eller andre Bluetooth-hodetelefoner) uten tilbehør.
  • Selv når du bruker AirPods med PS4, kan du ikke gjøre ting som å chatte med andre spillere.

Denne artikkelen forklarer hvordan du kobler en hvilken som helst modell av AirPods til PS4, inkludert hvilket tilbehør du trenger å kjøpe og hvilke funksjoner som ikke støttes.

Hva du trenger for å koble AirPods til PS4

Tro det eller ei, men PS4 støtter ikke Bluetooth-lyd ut av esken. Det betyr at du ikke kan koble AirPods - eller noen annen type Bluetooth-hodetelefoner - til den uten å kjøpe tilbehør. Hvis du prøver å koble AirPods til PS4 uten en adapter, vil PS4 kunne oppdage dem, og du vil gå gjennom alle sammenkoblingstrinnene bare for å se prosessen mislykkes på det aller siste stadiet. Irriterende!

For å komme rundt dette må du få en PS4 Bluetooth-adapter som støtter Bluetooth-lyd som du kan koble til konsollen.

For denne artikkelen brukte vi Twelve South AirFly Duo, men enhver Bluetooth-adapter som støtter lyd og kan kobles til en PS4 (via USB eller hodetelefonkontakten, for eksempel) kan fungere.

Instruksjonene i denne artikkelen gjelder for alle AirPods-modeller: førstegenerasjons AirPods, AirPods med trådløst ladedeksel og AirPods Pro.

Slik kobler du AirPods til PS4

Følg disse trinnene for å bruke en Bluetooth-adapter for å koble AirPods til PS4:

  1. Sørg for at du har ladet AirPods. Samme hvis Bluetooth-adapteren din bruker et batteri. (AirFly Duo, for eksempel, kobles til hodetelefonkontakten på PS4-kontrolleren, så den trenger batteristrøm. Andre Bluetooth-adaptere kobles til USB-portene på selve PS4 og trenger ikke batteristrøm.)
  2. Koble Bluetooth-adapteren til PS4-en.
  3. Sett Bluetooth-adapteren i sammenkoblingsmodus. Den nøyaktige måten du gjør dette på avhenger av enheten din, så sjekk instruksjonene som fulgte med den.
  4. Med AirPods i ladedekselet, åpne dekselet og trykk og hold nede synkroniseringsknappen.
  5. Fortsett å holde knappen inne til lysene på Bluetooth-adapteren slutter å blinke. Dette betyr at AirPods er paret til adapteren.

    Synkroniseres ikke AirPods av en eller annen grunn? Vi har ideer til hva vi kan gjøre når AirPods ikke kobles til.

  6. Bekreft at PS4-en din sendes til AirPods ved å sjekke innstillingene på PS4. Gå til Settings > Devices > Audio Devices.

    Image
    Image
  7. Det er to viktige innstillinger å endre på Audio Devices-skjermene:

    • Utgangsenhet: Sett til Hodetelefoner koblet til kontroller (eller menyen som er riktig for Bluetooth-adapteren din).
    • Utgang til hodetelefoner: Sett til All Audio.

    Du kan også kontrollere volumet på lyden som sendes fra PS4 til AirPods i Volumkontroll (hodetelefoner)-menyen.

    Image
    Image
  8. Når det er gjort, kommer all lyd fra PS4 til AirPods, og du er klar til å spille!

Selv om denne artikkelen spesifikt handler om å koble AirPods til PS4, kan du koble alle andre Bluetooth-enheter til PS4 når du først har fått en Bluetooth-adapter, ikke bare AirPods.

Kan du bruke AirPods til å chatte med andre spillere på PS4?

Mens denne artikkelen forklarer hvordan du kobler AirPods til PS4, er det én begrensning ved denne tilnærmingen: Du kan ikke chatte med andre spillere du spiller med, selv om AirPods har en mikrofon (som alle som har brukt dem) for telefonsamtaler vet). Det er fordi de fleste Bluetooth-adaptere bare sender lyd fra PS4 til hodetelefonene dine, men ikke omvendt. For det trenger du hodetelefoner spesielt laget for PS4 (eller andre spillkonsoller).

Likevel, hvis alt du vil gjøre er å høre lyd uten å plage noen andre, er en Bluetooth-adapter et flott alternativ.

FAQ

    Hvordan kobler du AirPods til en iPhone?

    For å koble AirPods til en iPhone, sørg først for at Bluetooth er aktivert på iPhone. Hold AirPods nær telefonen i ladevesken, og sørg for at lokket er åpent. Trykk på Connect og følg instruksjonene på skjermen.

    Hvordan kobler du AirPods til en Mac?

    For å koble AirPods til Mac-en, slå først på datamaskinens Bluetooth Trykk og hold inne setup-knappen på AirPods-dekselet til statuslampen blinker hvitt. Når AirPods vises i Bluetooth-preferansevinduet på Mac-en, klikker du Connect

    Hvordan kobler du AirPods til en Android-enhet?

    For å koble AirPods til en Android, åpne Settings på enheten og trykk eller slå på Bluetooth Åpne AirPods-ladedekselet og hold inne setup-knappen til statuslampen blinker hvitt. På Android-enheten din trykker du AirPods fra listen over tilgjengelige enheter.

Anbefalt: