T-Mobile Magenta Max-kunder kan se Apple TV+-programmene sine gratis

T-Mobile Magenta Max-kunder kan se Apple TV+-programmene sine gratis
T-Mobile Magenta Max-kunder kan se Apple TV+-programmene sine gratis
Anonim

Apple TV+ er lagt til T-Mobiles fordelsliste for Magenta Max-mobiltjenesteplanen, med alternativer tilgjengelig for vanlige Magenta-medlemmer også.

T-Mobile-sjef Mike Sievert avslørte endringen med den brå uttalelsen: "Apple TV+ er nå inkludert med Magenta Max. Så nå kan du streame alle "Ted Lasso" og andre Apple-originaler du vil ha. Det er det. " Bortsett fra fordelen med å ha tilgang til Apples populære strømmeplattform, sier T-Mobile også at dette bringer Magenta Maxs totale verdi (ifølge dem) opp til rundt $225 i månedlige besparelser for to eller flere telefonlinjer.

Image
Image

Utenfor strømmetjenester tilbyr planen også ubegrenset datastrømming uten caps, Wi-Fi på fly (også uten grenser) og Scan Shield Premium for bedre beskyttelse mot tvilsomme anrop. Det er også et årelangt medlemskap til AAA med 24/7 veihjelp og T-Mobile Travel som kan brukes til å spare penger på utvalgte hoteller og leiebiler. Så du ville ikke bare betale for Apple TV+-tilgang.

Magenta Max tilbyr allerede Netflix (HD for opptil to skjermer) samt ett års Paramount+ for underholdningsfordelene, så denne endringen vil legge til et tredje strømme alternativ til miksen. Som med Paramount+, viser T-Mobile at Apple TV+ vil være "på oss" i ett år, med Apples abonnementsavgift på $4,99 per måned som legges til når det året er ute.

Eksisterende Magenta Max-kunder, så vel som de som ønsker å abonnere, kan nyte «Ted Lasso» og andre Apple TV+-programmer fra og med 31. august. Magenta Max er tilgjengelig for $90 per måned ($85 med rabatter for automatisk betaling) for én linje. Ikke-Max, standard Magenta-abonnementsmedlemmer vil også ha muligheten til å sjekke ut Apple TV+ gratis i seks måneder, hvoretter det vil legge til $4,99 per måned til kostnadene for planen deres med mindre de kanselleres.