Linklike Classic 2-anmeldelse: Enkle ørepropper som tilbyr rimelig, men rik lyd

Innholdsfortegnelse:

Linklike Classic 2-anmeldelse: Enkle ørepropper som tilbyr rimelig, men rik lyd
Linklike Classic 2-anmeldelse: Enkle ørepropper som tilbyr rimelig, men rik lyd
Anonim

bunnlinjen

Linklike Classic 2 er ikke et prangende produkt, men de kombinerer den tradisjonelle sensibiliteten til kablede ørepropper med teknologi som gir en godt balansert lytteopplevelse tot alt sett.

Linklike Classic 2

Image
Image

Vi kjøpte Linklike Classic 2 slik at vår ekspertanmelder kunne teste og vurdere den grundig. Fortsett å lese for hele produktanmeldelsen vår.

Det er mange typer ørepropper å velge mellom, men hvis du leter etter en klassisk halv i øret-konstruksjon, som ligner på øreproppene som følger med iOS-enheter som iPhone og iPod, sjekk ut Linklike Classic 2.

Disse ørepluggene støtter ordtaket om at du ikke bør dømme en bok etter omslaget. De er kablede ørepropper som ikke tilbyr mange eller noen åpenbare blomstrer. Men det viser seg at disse upretensiøse og rimelige øreproppene leverer en overraskende mengde nyansert lydkvalitet, som kan glede selvskrevne audiofile og til og med de mest budsjettbevisste. Jeg brukte Classic 2 for korte perioder i løpet av noen dager og likte den enkle brukeropplevelsen til disse kablede øreproppene.

Image
Image

Design: Minimalistisk og lett

The Classic 2 lever opp til navnet sitt innen estetikk. De er det du forventer av et grunnleggende par ørepropper, men med et par subtile oppgraderinger. Disse øreproppene er enkelt designet og ligner litt på formen til Apple Earpods med en halv in-ear-konstruksjon. Men i motsetning til Apple-øreproppene til samme pris (eller dyrere Airpods), kommer de også med silikonspisser og en bæreveske i skinn med snøring.

Den nesten 4 fot lange kabelen er laget av slitesterk Kevlar og TPE, som jobber sammen for å forhindre for mye sammenfiltring. På nesten 4 fot er ledningen lengre enn du finner på et typisk par ørepropper - men ikke lang nok til å komme komfortabelt fra sofaen til underholdningssenteret. Produsenten sier at disse øreproppene er klare for spilling. Hvis du har en spillkontroller med hodetelefonkontakt, kan disse tilby den riktige lengden du trenger mens du spiller.

Et område der den generelle designen kommer til kort, er det innebygde knappepanelet. Mens den sylindriske formen på panelet er lavprofil, er de tre knappene for små og ikke hevet nok for enkel tilgang. Den midterste knappen er ansvarlig for flere funksjoner, men fordi den er mindre enn de to andre, smelter den ofte inn i de to andre knappene. Det fikk meg noen ganger til å famle for å finne ut hvilken knapp jeg faktisk trykket på med mindre jeg så.

Komfort: Pass på kjøpere som passer godt

Hvis du liker den veldig tette passformen dypt i øret, kan det hende du ikke kan oppnå det med Linklike Classic 2. Disse øreproppene har en svevende følelse og føler noen ganger at de er på nippet til å gli ut, men de forblir i. Ut av esken er de fri for noen form for øreplugger eller tupp. Produsenten leverer ett sett hver med silikonøreplugger og -finner i én størrelse som kunden kan eksperimentere med, noe jeg gjorde.

Hvis du liker den tette passformen dypt i øret, kan det hende du ikke kan oppnå det med Linklike Classic 2.

Dessverre fungerte ingen av settene og bare understreket den prekære følelsen av ørepluggene i ørene mine. Faktisk overdrev de følelsen fordi begge alternativene var litt for store for mine ører. Shoppere med større øreåpninger kunne finne en sikker passform uten problemer. På baksiden, på grunn av den løsere passformen, er disse øreproppene komfortable for langvarig bruk. De er veldig lette og noen ganger føltes de som om de knapt var der. Dette kan være tilfellet selv for kjøpere som velger en av øreproppene.

Produsenten oppgir en lenke på Amazon-produktsiden for hjelp med passform eller kvalitetsproblemer. Dette åpner for muligheten for å finne en bedre tilpasset passform hvis du kontakter produsenten direkte.

Lydkvalitet: En behagelig balanse

Det er ingen tvil om det: Linklike Classic 2 leverer solid lyd. Det var en uventet overraskelse å nyte svært bassy hiphop-sanger og orkestrale arrangementer i like stor grad med disse øreproppene. Produsenten sier at Classic 2 utmerker seg på hele lydnivåspekteret, og jeg pleier å være enig. Vokaler i mellomtoner var relativt varme, dype bassfrekvenser var tilstrekkelig rike og lagdelte, og høye frekvenser fra instrumenter som saksofoner fremstod som skarpe med litt dybde og uten å høres stikkende eller hardt ut.

All denne godt avrundede lydkvaliteten stammer fra 14.1-millimeters stasjon, som faller i det typiske området på 8 millimeter til 15 millimeter for ørepropper. Hver øreplugg inneholder to av alt: dynamiske drivere, diskanthøyttalere og basshøyttalere. Det er også et innovativt lydabsorberende hull plassert på utsiden av hver øreplugg. Denne funksjonen er ment å redusere støy fra utsiden, men også redusere lyden av det du hører på på en måte som bidrar til å redusere sannsynligheten for trette ører. Samtidig er ørene dine klargjort for en mer fyldig og nyansert lytteopplevelse.

Image
Image

Funksjoner: Quad diaphragm-teknologi for å vinne

I hjertet av den imponerende lydkvaliteten er quad diaphragm-teknologien. Siden Classic 2 tilbyr svært få bjeller og fløyter, er det tilfredsstillende at produsenten holder dette viktige maskinvareløftet.

Driveren på innsiden av øreplugger refererer til blandingen av trådspoler og magneter som transformerer en strømstrøm til lydbølger vi registrerer i ørene våre. Dynamiske drivere er generelt kjent for å skape god bassoverføring, men den som brukes i Classic 2 er laget av karbonfibermyceliummembraner. De er ment å slå opp bassfrekvensene enda mer sammen med lysere høye lyder. I et nøtteskall jobber denne driverteknologien for å gi en mest mulig naturlig lydopplevelse.

Det er ingen tvil om det: Linklike Classic 2 leverer solid lyd.

bunnlinjen

Folk har en tendens til å dempe forventningene sine til budsjettøretelefoner under $50 eller kanskje til og med $100, avhengig av hvor mye lydekspert du er, men disse Linklike øreproppene gir en forfriskende avvik fra tommelfingerregelen om at de beste øreproppene gjenspeiler deres kvalitet med en høyere prislapp. Disse øreproppene selges for under for omtrent $ 30, noe som er ganske stjålet. Det er sant at det ikke er mange ut-av-boksen-tilpasnings alternativer for øreplugger, og hvis du bruker en iPhone 8 eller nyere, kan 3,5-millimeter-kontakten utløse behovet for å kjøpe en lynadapter. Men det kan koste deg $10 eller mindre.

Linklike Classic 2-ørepropper med ledning vs. DEIVVOX DO218-ørepropper med ledning

DEIVVOX D-2018 Wired Earbuds (se på Amazon) er nok et par ørepropper i samme prisklasse på bare rundt $30. I motsetning til Classic 2, har DO218 øreproppene en full passform i det indre øret. Dette produktet tilbyr også noen ekstra blomstrer som tre sett med memory foam ørepropper og tre sett med silikonspisser, som oppbevares i et stilig gaveeske-lignende etui med rom for hvert sett. DEIVVOX-øreproppene i aluminium kommer også med en bæreveske og en støyisolerende design som produsenten sier reduserer 90 prosent av omgivelsesstøyen.

I likhet med Classic 2 er disse konkurrerende øreproppene også bassdrevne, men driveren er mindre med 10 millimeter, og det er ingen firehjulsdriverteknologi i spill. DEIVVOX understreker også robustheten til kabelen - 60 prosent mer holdbar enn andre hodetelefonkabler - så hvis du er tøff med kabler og tilbehør, kan dette være et pluss.

Et flotte par ørepropper for minimalisten

Linklike Classic 2-øreproppene med kablet er ikke bemerkelsesverdige eller overdrevne, men de er overraskende i stand til å levere nesten høykvalitetslyd. Hvis du er en minimalist i sinnet som også liker diskré, men høykvalitets utstyr, kan disse øreproppene tilby akkurat det milde alternativet du ønsker for budsjettet og ørene dine.

Spesifikasjoner

  • Product Name Classic 2
  • Product Brand Linklike
  • Pris $30,00
  • Vekt 0,47 oz.
  • Color Black
  • Kablet/trådløst Kablet
  • Kompatibilitet 3,5-millimeter-enheter, iOS, Android, Windows
  • Garanti Seks måneder

Anbefalt: