IOS 15 vil inkludere en innebygd multifaktorautentisering

IOS 15 vil inkludere en innebygd multifaktorautentisering
IOS 15 vil inkludere en innebygd multifaktorautentisering
Anonim

iOS 15 vil inkludere flere nye funksjoner og tillegg, inkludert en innebygd autentisering.

Apple kunngjorde iOS 15 og detaljerte mange av funksjonene mandag under Worldwide Developers Conference (WWDC). Mens selskapet gikk over flere av tilleggene til det oppdaterte operativsystemet, var det bare ikke nok tid til å dekke dem alle. En som klarte å skli under radaren er introduksjonen av en autentiseringsenhet, lik Authy eller Google Authenticator.

Image
Image

MacRumors rapporterer at det inkluderte autentiseringssystemet vil tillate iOS-brukere å generere bekreftelseskoder for de forskjellige kontoene sine direkte fra iPhones Innstillinger-app.

Multi-faktor autentisering (noen ganger referert til som to-faktor autentisering eller 2FA) har blitt en av de sikreste måtene å legge til beskyttelse til nettkontoene dine. Tidligere har brukere stolt på tredjepartsapper som Google Authenticator, selv om Apples inkluderte autentiseringssystem ville fjerne behovet for å stole på disse tredjepartsappene.

Forbes bemerker at tillegget av en autentisering bare er nok et skritt i Apples mål om å gi bedre beskyttelse for brukerne.

Multi-faktor autentisering (noen ganger referert til som to-faktor autentisering eller 2FA) har blitt en av de sikreste måtene å legge til beskyttelse for nettkontoene dine.

iOS 15 inkluderer også Mail Privacy Protection, som skjuler IP-adressen din for å redusere e-postsporing, samt en app-personvernrapport, som viser hvilke apper som har brukt kameraet ditt, posisjonen, bildene og andre nøkkel deler av telefonen som kan gi tilgang til private data.

iOS 15 forventes å komme senere i høst, og den offentlige betaen lanseres i juli for de som vil prøve den før lansering.

Anbefalt: