The 5 Best Monitor Arms of 2022

Innholdsfortegnelse:

The 5 Best Monitor Arms of 2022
The 5 Best Monitor Arms of 2022
Anonim

Hvis du fester skjermen til en justerbar arm, kan du forvandle arbeidsstasjonen din og la deg plassere skjermen(e) nøyaktig i en rekke retninger. Roter mellom stående og liggende visning, flytt skjermen opp og ned for å bytte fra sittende til stående arbeidsstasjon, og juster visningsvinkelen for optimal komfort.

En godt plassert skjerm kan redusere belastningen på øynene og andre ubehag forbundet med lange timer ved datamaskinen, og uten en klønete skjermbase på skrivebordet frigjør du litt ekstra arbeidsplass. Doble skjermarmer gir ekstra fleksibilitet, og lar deg sette skjermen kant i kant for en oppslukende skjerm.

Alle armene på denne listen er designet for VESA-kompatible skjermer. "VESA-standarder" refererer til et sett med målinger som gjør skjermens festegrensesnitt kompatibelt med forskjellige typer monteringsenheter. De aller fleste skjermer på markedet oppfyller disse standardene, men du bør alltid dobbeltsjekke skjermens merke og modell for å sikre at den er VESA-kompatibel.

Hvis du ønsker å fullføre det ergonomiske arbeidsområdet ditt, sjekk ut vår oversikt over de beste ergonomiske tastaturene.

Beste tot alt sett: Ergotron LX skrivebordsmontert LCD-arm

Image
Image

Denne allsidige skrivebordsmonterte skjermarmen er vår favoritt for sin holdbare design og brede utvalg av justerbarhet. Selve armen kan forlenges til maksim alt 25 tommer og opptil 13 tommer vertik alt. Den er tilgjengelig med enten en 8- eller 13-tommers vertikal monteringsstang, og den høyere gir en betydelig mengde ekstra høyde som gjør dette til et flott alternativ for å bytte mellom sittende og stående arbeidsstasjoner.

Kombinert med 75-graders tiltjustering og 360-graders panoreringsjustering, gir dette festet et superjusterbart arbeidsstasjonsoppsett. Den har også klips langs armen for å holde skjermkabler ufiltrerte og ute av veien.

Ergotron LX kan holde en enkelt VESA-monteringskompatibel skjerm med en maksimal diagonalmåling på 34 tommer og en maksimal vektkapasitet på 25 pund. Ergotron er tilgjengelig i sort, aluminium og hvit.

Maksimal størrelse (diagonal): 34 tommer | Maksimumsvekt: 25 pund | Høydejusteringsområde: 13 tommer | Tiltejusteringsområde: 75 grader

Best for doble skjermer: HUANUO Dual Monitor Mount

Image
Image

Hvis du trenger ekstra skjermeiendom, kan et oppsett med to skjermer være veien å gå. Monitorarmer lar deg tilpasse plasseringen av flere skjermer og plassere dem kant i kant uten at klumpete baser kommer i veien. Denne doble monitorarmen fra Huanuo er en noe klumpete enhet, men den gir mulighet for et bredt spekter av skjermposisjoner - inkludert en blanding av liggende og portrettorientering - for et fullt tilpasset oppsett. Det er også overraskende rimelig.

Som andre skjermarmer, klemmer Huanuo seg til bakkanten av skrivebordet og strekker seg opptil 25 tommer fremover. Armene kan rotere hele 360 grader for å vende mot baksiden av skrivebordet ditt, noe som betyr at skjermene kan fungere som en delbar skjerm under møter. Skjermene kan også vinkles, vippes og dreies til ønsket retning.

Hver arm kan holde en skjerm som måler opptil 27 tommer diagon alt og 17,6 pund. Dette er en relativt lav vektgrense, spesielt for skjermer med større skjermer, så Huanuo er best for små til mellomstore skjermer som er mer lette. Den har innebygde klips for sømløs kabelhåndtering.

Maksimal størrelse (diagonal): 27 tommer hver | Maksimumsvekt: 17,6 pund hver | Høydejusteringsområde: 13,8 tommer | Tiltejusteringsområde: 175 grader

Best for lette skjermer: Ergotech Freedom Arm

Image
Image

Hvis du har en lettere skjerm - under 18 pund - så anbefaler vi Ergotech Freedom Arm for dens strømlinjeformede design og tøffe konstruksjon. Mens mange skjermarmer er klumpete og dekket av plast, er Freedom Arm overraskende slank med sin kortere stang, slankere arm og valg av grå eller sølvfinish.

Ulempen med den kortere stangen er at du ikke kan få skjermen like høy som med en høyere arm. Hvis du vil ha en arm som du kan justere for både stående og sittende oppsett, kan det hende du trenger en med større vertikal rekkevidde.

Frihetsarmen kan strekke seg 23,4 tommer fremover og kan rotere hele 360 grader for å vende alle retninger. Den har et 14-tommers vertikal høydejusteringsområde, et 135-graders vippeområde og kan støtte både liggende og stående orientering. Innebygde kabelklemmer holder skjermens ledninger ute av veien.

Maksimal størrelse (diagonal): 27 tommer | Maksimumsvekt: 17,8 pund | Høydejusteringsområde: 14 tommer | Tiltejusteringsområde: 135 grader

Mest allsidig: Amazon Basics Premium enkeltskjermstativ

Image
Image

Denne skjermarmen fra Amazon Basics er et allsidig alternativ med en høyere vektgrense som er kompatibel med en rekke skjermstørrelser på opptil 32 tommer og 25 pund. Klemmen passer på skrivebord som er mellom 0,4 og 2,4 tommer tykke og frigjør, som andre skjermarmer, all den plassen under der skjermbasen vanligvis ville vært. Den er tilgjengelig i både svart og sølvfinish, og designet er upretensiøst og tynt nok til at det kan tone inn i arbeidsområdets bakgrunn.

Premium enkeltskjermstativ har noen begrensninger på justerbarheten. Den første er stangen, som er mindre enn 8 tommer høy og begrenser skjermens maksimale høyde. Dette burde ikke være et problem hvis du har en sittende arbeidsstasjon, men hvis du liker å bytte mellom å sitte og stå, er den kanskje ikke høy nok. Den andre er vippeområdet, som ved 75 grader er betydelig mer begrenset enn de andre monitorarmene på denne listen.

Maksimal størrelse (diagonal): 32 tommer | Maksimumsvekt: 25 pund | Høydejusteringsområde: 14 tommer | Tiltejusteringsområde: 75 grader

Best for tunge skjermer: 3M skrivebordsmontert skjermarm

Image
Image

Hvis du har en spesielt tung skjerm, er denne skrivebordsmonterte skjermarmen fra 3M klar for jobben. Vektgrensen på 30 pund er den høyeste på listen vår, noe som gjør den til det beste valget for tyngre skjermer. Ulempen er at den fortsatt har en grense på 27-tommers skjermstørrelse, og noen brukere som har prøvd å få den til å fungere med tyngre, ultrabrede skjermer har hatt problemer med å få armen til å holde seg på plass.

Men hvis skjermen din er innenfor disse spesifikasjonene, er 3M-armen en solid enhet med et større høydejusteringsområde enn mange av konkurrentene. Støttestangen er fortsatt relativt kort på 7,5 tommer, men armlengden gir denne enheten hele 18,5 tommer vertikal rekkevidde. Den har også to alternativer for å montere den på skrivebordet: en midlertidig klemmefeste og maskinvare for en mer permanent gjennomføringsfeste.

Maksimal størrelse (diagonal): 27 tommer | Maksimumsvekt: 30 pund | Høydejusteringsområde: 18,5 tommer | Tiltejusteringsområde: 105 grader

Vårt beste valg er Ergotron LX Desk Mount Arm (se på Amazon), en dyr, men svært allsidig enhet som kan justere mellom sittende og stående arbeidsstasjonsorientering. Hvis du ser etter noe mer budsjettvennlig, har Ergotech Freedom Arm (se hos Amazon) en elegant design med en lavere vektgrense.

Om våre pålitelige eksperter

Emmeline Kaser er tidligere redaktør for Lifewires produktsammendrag og har flere års erfaring med å undersøke og skrive om de beste forbrukerproduktene der ute. Hun spesialiserer seg på forbrukerteknologi, inkludert armer for dataskjermer.

FAQ

    Hva er det beste multiskjermfestet?

    Hvis du har mer enn én skjerm som må monteres på skrivebordet ditt, er vi en del av HUANUO Dual Monitor Mount (se på Amazon). Det er et rimelig feste som kan holde to 15 til 27-tommers skjermer. Den støtter uavhengig tilt og dreiing for begge skjermene, og leveres med en c-klemme og monitorkabelklemmer for enkel installasjon og kabelhåndtering. Hver arm kan holde 17 pund, som er noe å huske på hvis skjermen din er på den tykkere siden, men dette vil dekke de flestes behov.

    Hvordan velger du det beste veggfestet for skjermen?

    For et veggmonitorfeste vil du følge kriterier som ligner på et TV-veggfeste. Du vil se etter et veggfeste som kan støtte størrelsen, vekten og formen på skjermen. Dette gjelder spesielt for de med en ultravid eller buet skjerm. Veggfester kan også være mer av en utfordring å installere siden du må sette dem inn i gipsveggene og stenderne, så det er noe å huske på før du setter i gang. Du bør også vurdere om du vil ha et fast feste eller et som støtter tilt og sving.

    Hva er det beste enkeltskjermfestet?

    For et godt armfeste for bare en enkelt skjerm, liker vi Ergotron LX Desk Mount (se på Amazon). Den er solid, lett og har en attraktiv design. Den kan holde de fleste standardskjermer og gir mulighet for utvidelse opp til 25 tommer og en høyde på opptil 13 tommer. Den er også slitesterk, med en bevegelsestest på 10 000 sykluser under beltet, og har kabelhåndteringsfunksjoner for å føre ledninger under armen.

Hva du skal se etter i en skjermarm

Fleksibilitet

Hvor fleksibel trenger du at monitorarmen skal være for plassen din? Mens noen fester kun tilbyr grunnleggende tilting, kan andre vippe, svinge og heve til forskjellige høyder. Vurder hvordan du kanskje ønsker å manipulere skjermen før du gjør et valg.

Montering

Monitorarmer kan monteres på forskjellige overflater; noen kan festes til veggen din, mens andre trenger støtte fra et skrivebord. Bestem om du vil at skjermen skal stå på veggen rett bak skrivebordet eller om du foretrekker en skrivebordsarm for en flytende skjerm.

Multi-Monitor Support

Hvor mange skjermer bruker du? Mens enkeltskjermoppsett fortsatt er populære, bruker mange to eller til og med tre skjermer. Sørg for at armen du kjøper kan støtte hele oppsettet ditt.

Anbefalt: