Apple Watch Series 7-forsendelser forlenges til november

Apple Watch Series 7-forsendelser forlenges til november
Apple Watch Series 7-forsendelser forlenges til november
Anonim

Du kan nå forhåndsbestille en Apple Watch 7, men du kan vente ved postkassen i flere uker før den kommer.

Apple Watch Series 7-forhåndsbestillinger ble offisielt publisert fredag morgen, men kunder har rapportert lange ventetider for faktiske forsendelser, ifølge MacRumors. Forbrukere sier at visse merker av Apples nye wearable faktisk ikke vil dukke opp før i november. Disse utvidede leveringsestimatene påvirker visse aluminium- og stålkonfigurasjoner.

Image
Image

Det er vanskelig å si hvilke konfigurasjoner som ikke sendes før i november, siden det er mange materialer, farger, båndstiler og størrelser å velge mellom. I noen tilfeller kan det å velge en annen båndstil eller farge endre den beregnede leveringsdatoen med over en måned.

Det er også interessant å merke seg at selskapet ikke umiddelbart ga ut all prisinformasjon, noe som tvang forbrukere til å ta kjøpsbeslutninger når forhåndsbestillingen ble publisert. I stedet sa Apple bare at Apple Watch Series 7 startet på $399.

Her er den oppdaterte prisinformasjonen. Apple Watch Series 7 starter på $399 for aluminiumsmodeller, $699 for rustfrie stålmodeller og $799 for titanmodeller.

Image
Image

Apple har også gjort tilgjengelig for forhåndsbestilling av en hurtigladekabel for Series 7, som koster $29. Vær imidlertid oppmerksom på at denne kabelen kun kan skryte av hurtigladefunksjoner for Series 7.

Noen serie 7-leveranser er i rute for den offisielle lanseringen 15. oktober for både individuelle bestillinger og utsalgssteder, for eksempel Apple Store.

Anbefalt: