Animal Crossing: New Horizons' får massevis av gratis og bet alt innhold

Animal Crossing: New Horizons' får massevis av gratis og bet alt innhold
Animal Crossing: New Horizons' får massevis av gratis og bet alt innhold
Anonim

Nintendo legger til massevis av nytt nedlastbart innhold (DLC) til Animal Crossing: New Horizons, både gratis og bet alt, 5. november.

I følge kunngjøringen i en Nintendo Direct-presentasjon på fredag, inkluderer gratisinnholdet fan-favoritt-NPC-ene Brewster og Kapp'n, gyroider, nye butikker, DIY-matlagingsoppskrifter og mer. Etter oppdateringen vil Brewster åpne en kafé i museets andre etasje og servere litt java for deg og vennene dine når du gjør Blathers en viss tjeneste. Kapp'n tar deg til avsidesliggende øyer på båten sin.

Image
Image

Harv's Island får et åpent marked der selgere som Redd, Saharah og Kicks kan etablere seg. Animal Crossing bærebjelker Katrina og Harriet vil dukke opp der også for å lese formuer og henholdsvis style hår.

Nook Inc. har noen nye tjenester, som ordinanser for å få ugress til å vokse mindre eller få alle øyboerne til å våkne tidlig. Du kan også utvide lagringsplassen og endre det ytre utseendet til huset ditt.

Den bet alte DLC kalles Happy Home Paradise, og den lar deg bli med Lottie og Paradise Planning-teamet. I denne rollen reiser du til andre øyer hvor du kan designe feriehus, dekorere skoler og restauranter og mer. Du kan dele skjermbilder av designene dine med andre spillere, og du kan til og med bruke teknikkene du lærer mens du bygger om disse øyene på hjemmeøya din også.

DLC-en kan kjøpes for en engangsavgift på $25. Eller du kan få det via Nintendos nye Switch Online + Expansion Pack. Dette nye medlemsnivået inkluderer base Switch Online-medlemskapet og gir tilgang til Nintendo 64-spill og Sega Genesis-spill.

Det koster $50/år for et individuelt medlemskap eller $80/år for et familiemedlemskap, som er en ganske stor prisøkning i forhold til basisplanens avgift på $20/år.

De nye funksjonene som kommer 5. november er New Horizons siste store gratis innholdsoppdatering.

Anbefalt: