DST-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)

Innholdsfortegnelse:

DST-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
DST-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
Anonim

What to Know

  • Noen sommertid-filer er AutoCAD Sheet Set-filer.
  • Åpne en med AutoCAD.
  • Konverter til andre formater med det samme programmet.

Denne artikkelen forklarer alle de forskjellige filformatene som bruker DST-filtypen, samt hvordan du åpner hver type og hvilke alternativer du har for å konvertere din spesifikke DST-fil til et annet format.

Hva er en DST-fil?

En fil med filtypen. DST kan være en AutoCAD Sheet Set-fil opprettet av Autodesks AutoCAD-program for å inneholde flere tegneoppsett.

Tajima Embroidery Format bruker også filtypen DST. Filen lagrer søminformasjon som beskriver hvordan programvaren skal kontrollere synålen. Den brukes av en rekke broderimaskiner og programmer.

Andre DST-filer kan være DeSmuME Save State-filer knyttet til Nintendo DS-emulatoren k alt DeSmuME. Dette er hva som skapes når du lagrer spillstatusen i DeSmuME.

Image
Image

Hvordan åpner du en DST-fil

AutoCADs innebygde Sheet Set Manager-verktøy åpner DST-filer som er Sheet Set-filer. Det samme verktøyet brukes til å lage DST-filer. Du kan vise den gjennom View > Palettes > Sheet Set Manager.

Åpne DeSmuME State Files med DeSmuME. Den kan også opprette en sommertid-fil via File > Lagre tilstandsfil.

Hvis du har å gjøre med data relatert til broderiformatet, er noen få kompatible filvisere Wilcoms TrueSizer, Embroidermodder, Embird's Studio, BuzzXplore (tidligere k alt Buzz Tools Plus) og SewWhat-Pro. Wilcom har også en gratis online sommertidsvisning k alt TrueSizer Web.

Noen lignende Tajima-filformater som støttes av TrueSizer, og sannsynligvis noen av disse andre sommertidsåpnerne inkluderer Tajima Barudan (. DSB) og Tajima ZSK (. DSZ).

Et enkelt tekstredigeringsprogram som Notepad++ viser noe av informasjonen i ren tekst, så det er bare nyttig for å lese koordinatene som broderiprogrammet henter fra DST-filen. For å åpne DST-filen som et bilde for å vise designet, bruk en DST-konverter.

Hvordan konvertere DST-filer

AutoCAD bør brukes til å konvertere DST-filene til et hvilket som helst annet format. Det er usannsynlig at et annet verktøy kan gjøre en bedre jobb enn AutoCAD selv.

Det beste alternativet for å konvertere en broderierelatert fil er også å bruke det samme programmet som laget den. På den måten eksporteres det originale innholdet som ble brukt til å bygge instruksjonene for DST-filen til det nye formatet.

Hvis du ikke har den originale programvaren som ble brukt til å lage din spesifikke DST-fil, prøv i det minste å bruke programmene nevnt ovenfor som kan åpne filer i Tajima Embroidery-formatet. Det kan være et Eksporter eller Lagre som- alternativ som fungerer som sommertid-konvertering.

For eksempel konverterer Wilcom TrueSizer sommertid til PES hvis du trenger at filen din skal være i Deco/Brother/Babylock-broderifilformatet. TrueSizer Web konverterer DST-filer til et stort utvalg av filformater, inkludert, men ikke begrenset til, Janome, Elna, Kenmore, Viking, Husqvama, Pfaff, Poem, Singer EU og Compucon.

For å konvertere til-j.webp

Convertio støtter en lang rekke filformater, noe som betyr at du også kan konvertere DST-filen til Adobe Illustrator-fil (AI), EPS, SVG, DXF og andre formater. Men kvaliteten eller nytten av en sommertid-konvertering med dette verktøyet er kanskje ikke det du er ute etter med mindre du bare trenger å bekrefte bildet.

Det er usannsynlig at DeSmuME State Files kan konverteres til et nytt format fordi dataene er nyttige for spill som spilles i den spesifikke emulatoren.

Kan du fortsatt ikke åpne den?

Hvis du faktisk har en DST-fil, men den ikke kan vises riktig, må du tenke på at du kanskje bruker feil program. For eksempel, mens broderifiler som slutter på sommertid mest sannsynlig kan fungere med alle andre programmer som åpner broderidata, kan de ikke leses riktig med DeSmuME eller AutoCAD.

Hvis filen ikke åpnes med riktig program, kan selve filen være korrupt. Gjenopprett fra en sikkerhetskopi, hvis du har en.

Noe annet du bør vurdere er at du leser filtypen feil. Noen filer bruker en filtype som ligner denne, men det betyr ikke at de faktiske formatene er relaterte og kan brukes av samme programvare.

DSTUDIO er ett eksempel. Den brukes av DownloadStudio for ufullstendige nedlastingsfiler. Et annet godt eksempel på en filtype du kan blande sammen med denne er DTS, som kan være en lydfil (DTS Encoded Audio) eller et tekstdokument (Device Tree Source).

Anbefalt: