How to Live Stream the Golden Globes (2023)

Innholdsfortegnelse:

How to Live Stream the Golden Globes (2023)
How to Live Stream the Golden Globes (2023)
Anonim

Etter kanselleringen av sendingen og strømmen av Golden Globe Awards 2022 på grunn av omveltninger i Hollywood Foreign Press Association (mer informasjon på Deadline.com), er det ennå ikke kjent hva som er i vente for 2023.

Golden Globe Awards, tildelt av Hollywood Foreign Press Association, er livligere og mindre formelle enn Oscar-utdelingen og andre arrangementer. Hvis du er på farten eller ikke har kabel, er det enkelt å se Golden Globes på nettet eller livestreame arrangementet fra smarttelefonen, datamaskinen, nettbrettet eller en kompatibel strømmeenhet.

2023 Eventdetaljer

Dato: TBD (finnes vanligvis i januar)

Tid: 20.00. ET, med rød løper dekning i omtrent tre timer før

Vert: TBD

Location: TBD

Channel: NBC

Stream: NBC Live eller NBC-appen

Slik ser du Golden Globes-direktesendingen

NBC har eksklusive rettigheter til Golden Globes, og det finnes en rekke måter å se programmet på.

Image
Image

NBC-app

NBC-appen er tilgjengelig for iOS og Android, noe som gjør det enkelt å streame Golden Globes til smarttelefonen eller nettbrettet. I tillegg fungerer NBC-appen med enheter som Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, Roku, Samsung TV og Xbox. Du kan til og med bruke NBC-appen med Amazon Echo eller Alexa når du legger til ferdigheten.

NBC Online

Med TV-leverandørens pålogging kan du se Golden Globes på NBC Live. I fjor ble programmet sendt på NBCs Facebook-side, men nettverket har ennå ikke kunngjort om det vil gjenta dette.

For å se direktesendt TV på NBC.com, eller via en NBC-app, trenger du et TV-leverandørabonnement.

Andre måter å strømme Golden Globes

Du kan streame NBC direkte fra abonnementstjenester du kanskje eller ikke allerede har for å se Golden Globes. Vurder en gratis prøveperiode for å teste ut en tjeneste og se om den passer for deg.

Alle disse tjenestene inkluderer NBC hvis du bor i et område der det lokale NBC-tilknyttede selskapet tillater strømming.

DirecTV Stream

DirecTV Stream, tidligere k alt AT&T TV Now, inkluderer CBS, Fox, NBC og ESPN.

HULU+ LIVE TV

Hulu + Live TV inkluderer CBS, Fox, NBC og ESPN. En 30-dagers gratis prøveperiode tilbys.

YOUTUBE TV

YouTube TV tilbyr direktesending, on-demand-TV og en online digital DVR-opptaker. YouTubeTV gir deg tilgang til CBS, Fox, NBC og ESPN. Det tilbys en gratis prøveperiode.

SLING TV

Sling TV tilbyr tjenester for on-demand og direktesendt TV-programmering. Sling TV er imidlertid kun tilgjengelig i utvalgte markeder. En gratis prøveversjon er tilgjengelig.

FUBO TV

FuboTV, som også tilbyr en gratis prøveversjon, inkluderer CBS, Fox, NBC og NFL Network.

Livestream Golden Globes Pre-Show

The Golden Globes røde løper-pre-show, med sin fabelaktige og ikke-så-fabelaktige mote og intervjuer, er nesten like populær som prisene viser seg selv. Se forhåndsshowet på nettet fra alle strømme- og visnings alternativer som er oppført ovenfor fra kl. 18.00. ET.

Anbefalt: