CNN tilbyr prisdetaljer på kommende streaming-nyhetsplattform

CNN tilbyr prisdetaljer på kommende streaming-nyhetsplattform
CNN tilbyr prisdetaljer på kommende streaming-nyhetsplattform
Anonim

Du har hørt om 24-timers nyhetssyklus, men hva med 24-timers nyhetssyklus… på forespørsel?

Det er det CNN har planlagt denne våren, med den kommende lanseringen av deres strømmetjeneste CNN+. Nyhetsgiganten har nettopp avduket massevis av detaljer om streameren, inkludert månedlige kostnader, som annonsert i et offisielt blogginnlegg fra selskapet.

Image
Image

CNN+ vil debutere til $5,99 per måned eller $59,99 per år, med en betydelig rabatt for tidlige brukere. Hvis du registrerer deg for tjenesten i løpet av de første fire ukene, betaler du halvparten av dette, $2,99 per måned, og denne rabatterte prisen vil vare så lenge abonnementet ditt varer.

Appen vil inkludere tilgang til live-programmering og en full pakke med on-demand-innhold arrangert av blant andre tidligere Fox News-anker Chris Wallace og nåværende CNN-trofaste Poppy Harlow og Anderson Cooper. Selskapet lover å kunngjøre flere "show, talent, innholdstilbud og forretningsoppdateringer" i nær fremtid.

CNN har også ertet «interaktiv programmering», men stoppet for å forklare hvordan det ville fungere i appen.

"Ingenting som CNN+ finnes. Det finnes ingen strømmeabonnementer for nyheter og sakprosa tilgjengelig i dag, og bare CNN kan lage og levere et glob alt nyhetsprodukt med denne typen verdi til forbrukere," sa Andrew Morse, CNN EVP, Chief Digital Officer og sjef for CNN+.

CNN har fortsatt ikke annonsert den faktiske lanseringsdatoen for tjenesten, og sier at den vil være tilgjengelig en gang denne våren.

Anbefalt: