Brukere rapporterer flere problemer med siste Windows 10-oppdatering

Brukere rapporterer flere problemer med siste Windows 10-oppdatering
Brukere rapporterer flere problemer med siste Windows 10-oppdatering
Anonim

Nye rapporter tyder på at den siste oppdateringen til Windows 10 kan få oppgavelinjeikonene til å forsvinne eller bli ødelagt.

Den siste månedlige oppdateringen for Windows 10 kom på torsdag, og brukere rapporterer allerede problemer med den kumulative oppdateringen. Ifølge TechRadar har brukere rapportert problemer med at ikonene på oppgavelinjen og skuffen forsvinner eller har blitt fullstendig ødelagt og ikke lenger fungerer. Noen brukere har også rapportert problemer med at skriveren deres ikke fungerer som den skal, et problem som en tidligere Windows-oppdatering traff for noen måneder siden.

Image
Image

Oppdateringen, med tittelen KB5003637, representerer alle junis sikkerhetsreparasjoner, samt noen tilleggsendringer i hvordan Windows administrerer og lagrer filer. Nedlastingen er tilgjengelig for brukere som kjører versjonene for mai 2021, oktober 2020 og mai 2020 av Windows 10.

Dessverre ser det ut til at problemene som dukker opp nå har eksistert en stund, siden Windows Latest rapporterte lignende problemer i KB5003214 i slutten av mai. Den spesifikke oppdateringen var forhåndsversjonen av denne oppdateringen, noe som betyr at problemet har eksistert i minst et par uker uten en løsning.

TechRadar bemerker også at noen brukere har opplevd problemer med at søkefeltet på oppgavelinjen forsvinner, så vel som andre feil i handlingssentervarslene. Microsoft har foreløpig ikke erkjent noen av problemene i de kjente problemene den viser for junioppdateringen.

Det ser ut til at problemene som dukker opp nå har eksistert en stund, ettersom Windows Latest rapporterte lignende problemer i KB5003214 i slutten av mai.

Hvis du opplever at du sliter med dette spesielle problemet, er det noen mulige løsninger. Brukere kan avinstallere oppdateringen.

Andre foreslår at du slår av den nylig utgitte nyhetswidgeten på oppgavelinjen, som inkluderer vær og andre detaljer om ditt lokale område. Microsoft har foreløpig ikke avslørt detaljer om noen offisielle reparasjoner.

Anbefalt: