R00 fil (Hva det er & Hvordan åpne en)

Innholdsfortegnelse:

R00 fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
R00 fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
Anonim

En fil med filtypen R00 er en WinRAR Split Compressed Archive-fil. Denne filtypen er vanligvis ledsaget av filer som har filtypen. R01,. R02,. R03 osv.

Disse delte arkivfilene er ofte laget for enkelhets skyld, slik at du kan laste ned en stor fil over internett uten å måtte hente alt på en gang - du kan bare laste ned hver del individuelt.

Delte filer som dette er også nyttige for å lagre et stort arkiv på noe som en plate. Hvis lagringsenheten bare kan inneholde for eksempel 700 MB, men arkivet ditt er fem ganger så stort, kan du dele det opp i fem deler og deretter lagre hver enkelt på en separat plate.

Image
Image

Hvordan åpner du en R00-fil

Du kan åpne R00-filer ved å bruke omtrent alle programmer som støtter RAR-filer, inkludert det gratis PeaZip-verktøyet, samt flere andre gratis zip-/unzip-programmer.

Det er imidlertid sannsynlig at hvis du har en, har du også en R01, R02, R03… osv. Du må gå gjennom en annen prosess for å åpne flere. RXX-filer enn du gjør når det bare er én.

For å åpne flere arkivvolum samtidig, må du først sørge for at alle de forskjellige delene - filene som har filtypen. R00,. R01, osv., er i samme mappe. Hvis du mangler én, ødelegger arkivet og lar deg sannsynligvis ikke engang kombinere dem til én enkelt fil.

Så er det bare å pakke ut. R00-filen. Programmet skal automatisk oppdage de andre delfilene og kombinere dem, og deretter trekke ut innholdet.

Hvordan konvertere en R00-fil

R00-filer er bare delfiler, så det ville vært en kjedelig prosess å prøve å konvertere hver. RXX-fil til et annet arkivformat. Hver del er akkurat det uansett: en del av det større arkivet, så det ville ikke være særlig fordelaktig å ha en delvis konvertert fil.

Men når de forskjellige delene er kombinert og innholdet trukket ut, kan du bruke en gratis filkonvertering for å konvertere de utpakkede filene til et annet format. For eksempel, selv om du ikke kan konvertere en enkelt. R00 til ISO, AVI osv., kan du trekke ut ISO-filene eller andre filer fra. RXX-arkivet når du har sluttet deg til brikkene, og deretter bruke en gratis fil konverterer for å konvertere de utpakkede filene til et nytt format.

Du kan konvertere ISO-filer med et program fra denne listen over konverterere for tidvis brukte formater. AVI-filer er videofiler som kan konverteres til andre videoformater med en gratis videokonvertering.

Kan du fortsatt ikke åpne den?

Hvis filen din ikke åpnes som beskrevet ovenfor, er det mulig du forveksler en ROM-fil med en R00-fil. Førstnevnte er en Read Only Memory Image-fil som skal åpnes med et program som Basilisk II eller Mini vMac.

Eller kanskje du har en ROL-fil, som er en instrumentfil som brukes av programmer som Ad Lib Visual Composer og Audio Overload.

Anbefalt: