Hva er en ICS-fil?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en ICS-fil?
Hva er en ICS-fil?
Anonim

What to Know

  • En ICS-fil er en iCalendar-fil.
  • Åpne en med Outlook, Google Kalender og andre e-post- og kalenderapper.
  • Konverter en til CSV med Indigoblue.eu eller til andre formater med spesialiserte konverterere.

Denne artikkelen beskriver hva ICS-filer er og hva de brukes til, hvordan du åpner en på forskjellige enheter, og hvordan du konverterer filen til et mer brukbart format slik at du kan åpne den i et program som Excel.

Hva er en ICS-fil?

En ICS-fil er en iCalendar-fil. Dette er ren tekstfiler som inkluderer kalenderhendelsesdetaljer som en beskrivelse, start- og sluttider, plassering osv. ICS-formatet brukes vanligvis til å sende møteforespørsler til folk, men også et populært middel for å abonnere på ferie- eller bursdagskalendere.

Selv om ICS er mye mer populært, kan iCalendar-filer i stedet bruke filtypen ICAL eller ICALENDER. iCalendar-filer som bare inneholder informasjon om tilgjengelighet (ledig eller opptatt) lagres med filtypen IFB eller IFBF på Mac-er.

Image
Image

ICS-filer som ikke er iCalendar-filer, kan enten være IronCAD 3D-tegnefiler eller IC Recorder-lydfiler laget av en Sony IC-opptaker.

ICS er også et akronym for noen teknologiske termer som ikke har noe å gjøre med kalenderfiler, som Internett-tilkobling, Image Capture Server og IEEE Computer Society.

Hvordan åpne en ICS-fil

ICS-kalenderfiler kan brukes i e-postklienter som Microsoft Outlook, Windows Live Mail og IBM Notes (tidligere kjent som IBM Lotus Notes), i tillegg til de mest populære kalenderprogrammene som Google Calendar for nettlesere, Apple Calendar (tidligere k alt Apple iCal) for iOS-mobilenheter og Mac-er, Yahoo! Kalender, Mozilla Thunderbirds Lightning-kalender og VueMinder.

For eksempel, si at du vil abonnere på en feriekalender som de du finner på Calendar Labs. Åpning av en av disse ICS-filene i et program som Microsoft Outlook vil importere alle hendelsene som en ny kalender som du deretter kan overlegge med andre hendelser fra de andre kalenderne du bruker.

Men selv om det å bruke en slik lokal kalender er nyttig for ting som helligdager som ikke vil endre seg hele året, kan det være lurt å dele en kalender med noen andre slik at endringene noen gjør deretter gjenspeiles i de andres kalendere, som når du setter opp møter eller inviterer folk til arrangementer.

For å gjøre det, kan du lagre kalenderen din på nettet med noe som Google Kalender, slik at det både er enkelt å dele med andre og også enkelt å redigere uansett hvor du er. Du kan importere ICS-filen til Google Kalender, som lar deg dele kalenderen din via en unik URL og redigere. ICS-filen med nye hendelser.

En vanlig tekstredigerer som Notepad kan også åpne ICS-filer (se andre i listen vår over de beste fritekstredigererne). Men selv om all informasjonen er intakt og synlig, er det du ser på ikke i et format som er lettest å lese eller redigere. Det er best å bruke et av programmene ovenfor for å åpne og redigere ICS-filer.

ICS-filer som er IronCAD 3D-tegningsfiler kan åpnes med IronCAD.

For ICS-filer som er IC Recorder-lydfiler, kan Sonys Digital Voice Player og Digital Voice Editor åpne dem. Windows Media Player kan også, så lenge du installerer Sony Player Plug-in.

Hvis du finner ut at et program på PC-en din prøver å åpne ICS-filen, men det er feil program, eller hvis du heller vil at et annet installert program åpner ICS-filer, se Hvordan endre standardprogrammet for en spesifikk fil Utvidelse for hjelp til å gjøre den endringen i Windows.

Hvordan konvertere en ICS-fil

Du kan konvertere en ICS-kalenderfil til CSV for bruk i et regnearkprogram med den gratis online-konverteren fra Indigoblue.eu. Du kan også eksportere eller lagre en ICS-kalenderfil til et annet format ved å bruke en av e-postklientene eller kalenderprogrammene ovenfra.

Importer den til Excel for å lagre filen til XLSX.

IronCAD kan sikkert eksportere en ICS-fil til et annet CAD-format gjennom en File > Lagre som eller Exportmeny alternativ.

Det samme gjelder for IC Recorder-lydfiler. Siden de inneholder lyddata, ville det ikke være overraskende om Sonys programmer koblet ovenfor kunne konvertere ICS-filen til et mer vanlig lydformat.

Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Den vanligste årsaken til at en ICS-fil ikke kan åpnes selv etter å ha prøvd alle forslagene ovenfor, er at filen egentlig ikke er en kalenderfil. Dette kan skje hvis du har lest filtypen feil.

For eksempel kan ISC-filer lett forveksles med ICS-filer selv om de faktisk er Xilinx Device Configuration-filer. ISC-filer kan ikke åpnes med et kalenderprogram eller online kalendertjeneste, men brukes i stedet med Xilinx sin ISE Design Suite.

Et annet suffiks som kan få deg til å tro at du har en ICS-fil er LCC, som er for Capture One Lens Cast Correction-filer. Disse filene åpnes med Capture One fra Phase One.

FAQ

    Hvordan importerer jeg en ICS-fil til Google Kalender?

    For å importere en ICS-fil til Google Kalender, åpne Kalender og velg Settings (tannhjulikon), og klikk deretter Import & Export Klikk Velg fil fra datamaskinen din og naviger deretter til og velg ICS-filen. Velg kalenderen du vil importere ICS-filen til, og velg deretter Import

    Hvordan lager jeg en ICS-fil?

    For å opprette en ICS-fil i Outlook for Windows, oppretter du kalenderelementet og velger Fil > Lagre som >iCalendar-format (.ics) Start en ny melding og legg ved filen du vil dele. For å opprette en ICS-fil i Outlook på en Mac, opprett en hendelse og velg Lagre og lukk , og dra deretter hendelsen til meldingshodet i en ny e-post. kalenderfilen vises som et ICS-vedlegg. For å lage en ICS-fil i Google Kalender, åpne Google Kalender på en datamaskin og velg Settings (tannhjulikon) Import & Export > Eksport En ZIP-fil vil lastes ned til datamaskinen din som inneholder ICS-filer for alle kalenderne dine. For å lage en ICS-fil ved hjelp av Kalender på en Mac, opprette en hendelse, og dra og slipp hendelsen til skrivebordet. Dette vil automatisk opprette en ICS-fil.

    Hvordan åpner jeg en ICS-fil på en iPhone?

    Åpne Mail-appen på iPhone, og trykk deretter på e-postmeldingen med en vedlagt ICS-fil. Trykk på ICS-filen, velg Add All og velg kalenderen der du vil legge til ICS-filkalenderhendelsene. Åpne Kalender på iPhone for å få tilgang til de nye arrangementene.

Anbefalt: