Hvordan koble Bluetooth-hodetelefoner til en hvilken som helst enhet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan koble Bluetooth-hodetelefoner til en hvilken som helst enhet
Hvordan koble Bluetooth-hodetelefoner til en hvilken som helst enhet
Anonim

What to Know

  • PC: Skriv inn Bluetooth i søkefeltet. Klikk Bluetooth og andre enhetsinnstillinger > slå på Bluetooth > velg enhet > klikk Connect.
  • Mac: Apple Menu > System Preferences > Bluetooth > velg hodetelefonene > klikk Connect.
  • Android-telefon: Settings > Connections > trykk Bluetooth > trykk på enheten fra liste for å pare og koble til.
  • iPhone: Innstillinger > slå på Bluetooth > trykk på navnet på headsettet for å starte sammenkoblingen.
  • For å koble til en Bluetooth-aktivert TV (merker varierer), gå til Settings > Connections meny > Bluetooth, par og koble til.

Denne artikkelen gir en oversikt over hvordan du kobler en TV, en PC, en Mac, en iPhone eller en Android til hodetelefoner.

Før du prøver å koble Bluetooth-hodetelefoner til en enhet, må du kontrollere at enheten din har de riktige adapterne (hvis nødvendig) og at Bluetooth er slått på, slik at enheten er synlig. Hodetelefoner må også være slått på og i sammenkoblingsmodus.

Legg til Bluetooth-hodetelefoner til en PC

I Windows 10, sørg for å slå på Bluetooth før du kan koble til hodetelefonene. Når hodetelefonene dine også er slått på, går du til Settings > Bluetooth og andre enheter > Audio og trykker på hodetelefonene for å pare og koble til. Hvis enheten ikke allerede er på listen, klikk Legg til Bluetooth eller annen enhet > Bluetooth og gjør den nye enheten synlig.

Image
Image

Les mer om å koble hodetelefoner til Windows-PCer.

Koble hodetelefoner til en Mac

På en Mac klikker du på Apple-logoen på skrivebordet. Klikk deretter System Preferences > Bluetooth, og når hodetelefonene dine vises på listen, klikker du Connect. Du kan gå også til Kontrollsenter > Bluetooth > Bluetooth Preferences > Connect(ved siden av enhetsnavnet).

Image
Image

Finn ut mer om å koble hodetelefoner til en Mac.

Koble et Bluetooth-hodesett til en iPhone

Åpne Settings og bekreft at Bluetooth er på. Trykk på enhetens navn (under Mine enheter eller Andre enheter), og iPhone vil koble seg til den.

Image
Image

Finn ut mer om å koble hodesett til iPhones.

Koble og koble hodetelefoner til Android

På Android-telefoner faller prosessen under Settings. Gå dit, og trykk deretter på Tilkoblede enheter > Tilkoblingspreferanser > Bluetooth > Par ny enhet og trykk på den tilgjengelige enheten for å pare og koble til.

Du kan også komme til Bluetooth-menyen ved å sveipe ned varslingsskyggen og trykke/holde nede Bluetooth-ikonet.

Image
Image

Finn ut mer om å koble Androider til hodetelefoner.

Koble hodetelefoner til en TV

Hvert TV-merke bruker en litt annen tilnærming, men generelt sett, gå til Settings > Connections meny > Bluetooth, par deretter og koble til hodetelefonene fra listen. Du kan også se ordforskjeller hvis du bruker en strømmeenhet i stedet for et kabelselskap.

Hvordan koble hodetelefoner til hvilken som helst TV via Bluetooth

Finn ut mer om å koble hodetelefoner til TV-er.

FAQ

    Hvordan kobler du Bluetooth-hodetelefoner til en PS4?

    PS4 støtter ikke Bluetooth-headset, men du kan fortsatt få det til å fungere. Sett hodetelefonene i sammenkoblingsmodus og gå til Settings > Devices > Bluetooth-enheter Velg hodesettet som skal pares den. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å koble headsettet til DualShock 4-kontrolleren eller vurdere å investere i en USB Bluetooth-adapter.

    Hvordan kobler du Bluetooth-hodetelefoner til en Xbox One?

    I likhet med PS4 støtter ikke Xbox One-konsollen Bluetooth-headset. I stedet bruker den en proprietær teknologi k alt Xbox Wireless. Hvis headsettet ditt er Xbox Wireless-kompatibelt, setter du det og konsollen i sammenkoblingsmodus, slik du ville paret en Xbox-kontroller. De skal kobles til i løpet av noen få sekunder. Microsoft har en liste over Xbox One-kompatible hodesett på nettstedet sitt. Se Lifewires guide for andre metoder for å koble Bluetooth-hodetelefoner til en Xbox One.

    Hvordan kobler du Bluetooth-hodetelefoner til en Nintendo Switch?

    Nintendo Switch støtter ikke Bluetooth-hodetelefoner gjennom maskinvaren. For å bruke et headset med den håndholdte konsollen trenger du en USB Bluetooth-adapter eller et headset med en 3,5 mm lydkabel. Ta en titt på Lifewires guide til de beste spillhodesettene i 2021.

    Hvordan setter du Bluetooth-hodetelefonene dine i sammenkoblingsmodus?

    Metoden kan variere fra produsent til produsent, men generelt sett kan du sette Bluetooth-hodetelefoner i sammenkoblingsmodus ved å holde inne strømknappen til statuslampen begynner å blinke.

Anbefalt: