Pixel 3 og Pixel 3 XL får en siste oppdatering neste år

Pixel 3 og Pixel 3 XL får en siste oppdatering neste år
Pixel 3 og Pixel 3 XL får en siste oppdatering neste år
Anonim

Oppdatering – 3. november 2021: Avsnitt 5 er oppdatert for å inkludere bekreftelse fra Google om at Pixel 3a og 3a XL vil støtte Android 12L.

Både Pixel 3 og Pixel 3 XL vil motta en siste oppdatering fra Google i første kvartal 2022.

Googles utfasing av Pixel 3 og 3 XL har vært en jevn prosess, og salget av begge modellene ble stoppet tilbake i 2020. De har også siden passert sin siste garanterte oppdateringsdato, oktober 2021. Imidlertid, ifølge Android Police vil Pixel 3 og 3XL få en siste «solnedgang»-oppdatering tidlig i 2022.

Image
Image

Det forventes at de ekstra månedene (fra oktober 2021 til begynnelsen av 2022) vil gi Google mer tid til å håndtere så mange programvareproblemer som mulig. Oppdateringen er ment å fungere som en oppdatering for ulike feil og mulige sikkerhetssårbarheter, med ytterligere sikkerhetsutnyttelser av andre Pixel-modeller inkludert.

Pixel 3 og Pixel 3 XL ble inkludert i Googles nylige lansering av Android 12, så til tross for at de er faset ut, kan de fortsatt tilby en ganske oppdatert Android-opplevelse. Hvis du bruker en av modellene, bør du kunne fortsette å gjøre det uten store problemer. Begge modellene er imidlertid utelatt på listen over kvalifiserte Android 12L-enheter.

Image
Image

Heldigvis vil den påfølgende generasjonen, Pixels 3a og 3a XL, støtte Android 12L, forsikret Google Lifewire i en e-post, der de sa "Dokumentasjonen oppdateres for øyeblikket for å inkludere dem."

En spesifikk dato for lanseringen av den siste Pixel 3- og 3 XL-oppdateringen er fortsatt ukjent. Alt vi vet er at det er planlagt for 1. kvartal 2022. Etter det er de på egenhånd.

Anbefalt: