AST-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)

Innholdsfortegnelse:

AST-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
AST-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
Anonim

En fil med filtypen AST er mest sannsynlig en Ability Spreadsheet Template-fil som brukes i Ability Office-programvaren for å lage flere, lignende formaterte Ability Spreadsheet-filer (. AWS).

WordPerfect-tekstbehandlerprogramvaren bruker AST-filer som malfiler, men dette programmet er oftere assosiert med WordPerfect-malfiler (. WPT).

En annen bruk for AST-filer kan være for Adobe Color Separations Table-filer som brukes av noen få Adobe-produkter for å eksportere data til PDF-formatet eller til et annet program. Det ser ut til å være et utdatert format, men du kan lese litt mer informasjon om det i Adobe Photoshop-filformatspesifikasjonen.

Image
Image

AST står også for Audio Stream og kan brukes på Nintendos GameCube- og Wii-spillkonsoller. AstroGrav Simulation Data-filer, ClarisWorks Assistant-filer og Technics Sx KN 6000 Keyboard Alle Custom Memory-filer har alle filtypen. AST lagt til filene også.

Hvordan åpne en AST-fil

Ability Spreadsheet, et regnearkprogram som installeres som en del av Ability Office-pakken, er programmet som brukes til å åpne malfiler i AST-formatet. Dette formatet er litt som en ZIP-fil som inneholder filens innhold, så du kan også bruke en filutløser som det gratis 7-Zip-verktøyet for å åpne AST-filen, men dette vil bare la deg se de forskjellige komponentene i filen og faktisk ikke bruke det med Ability Spreadsheet.

Corels WordPerfect Office Suite brukes til å åpne malfiler laget for den programvaren.

AST-filer som brukes med Adobe-produkter kan åpnes i Adobe Photoshop, Adobe Illustrator og Adobe Acrobat.

Jeg vet ikke hvilken programvare, om noen, kan åpne AST-filer som er Audio Stream-filer som brukes med videospillkonsoller. Noe du kan prøve er å åpne filen i VLC, som er en mediespiller kjent for å støtte mange lyd- og videoformater. Et annet alternativ som kan fungere er å bruke ast_multi, men jeg har ingen informasjon om hvordan det kommandolinjeverktøyet fungerer.

Solsystemsimuleringsprogramvaren AstroGrav åpner AST-filer som er simuleringsdatafiler.

ClarisWorks Assistant-filer er på en måte som malfiler som AppleWorks kontorprogramvare (opprinnelig k alt ClarisWorks) bruker for å bygge ting som kalendere, presentasjoner og visittkort. Du kan åpne disse AST-filene med Apples AppleWorks-programvare, men den har blitt avviklet siden 2007 og kjører kanskje ikke på din Mac-versjon. Det er mulig at Apple Productivity Apps (iWork)-programvaren kan åpne denne typen AST-filer, men jeg er ikke positiv.

Technics Sx KN 6000 Keyboard Alle Custom Memory-filer har noe å gjøre med Sx KN 6000 pianokeyboard. Tastaturet ble utviklet av Technics, men eies nå av Panasonic.

Med tanke på antallet programmer som støtter formater som bruker AST-utvidelsen, kan det hende du finner ut at et program du har installert som åpner AST-filer, ikke er det du vil bruke. I slike tilfeller kan du se Hvordan endre filtilknytninger i Windows for å få hjelp til hva du skal gjøre.

Hvordan konvertere en AST-fil

Ability Spreadsheet kan lagre en åpen AST-fil i en rekke formater som Ability Spreadsheets eget AWS-format, Microsoft Excels XLSX-, XLS- og XLSM-formater og andre som WK, DOC, TXT, PDF og CSV.

WordPerfect kan sikkert konvertere AST-filer også, sannsynligvis gjennom menyen som et Fil > Lagre som- alternativ.

Jeg tror ikke det er noen måte å konvertere Adobe Color Separations Table-filer til noe annet format. Selv om det er brukt i noen få Adobe-produkter, ser jeg ikke at det fungerer under noe annet format enn det det er i.

AstroGrav-programvaren kan lage en film av en simulering og lagre den som en AVI- eller MOV-videofil. Dette er mulig gjennom Tools > Create Movie-menyen.

Når det gjelder Audio Stream-filer og ClarisWorks Assistant-filer, anbefaler jeg å bruke informasjonen ovenfra for å åpne filene (hvis du kan) og se om det er en Export ellerLagre som meny hvor som helst du kan finne. Dette er vanligvis hvordan den typen programvare konverterer filer til andre formater.

Jeg er sikker på at AST-filer som brukes med Sx KN 6000-tastaturet, må forbli i det filformatet og bør derfor ikke konverteres.

Flere vanlige filutvidelser kan vanligvis konverteres mye enklere med en gratis filkonvertering, men jeg tror ikke AST-filer i noen av disse formatene støttes av denne typen filkonverterere.

Kan du fortsatt ikke åpne filen?

To andre filformater brukt av Photoshop inkluderer ASE og ASL, og MST og ASF er to ikke-Photoshop-formater som ligner veldig på AST, men ingen av disse filtypene kan åpnes på samme måte som noen av AST-filer nevnt ovenfor.

Hvis du ikke kan åpne AST-filen din ved å bruke disse forslagene, må du passe på at du ikke leser filtypen feil.

FAQ

    Hvordan redigerer jeg en WII AST-fil?

    AST-filer inneholder musikk og brukes i Nintendo Wii-spill som Super Mario Galaxy og The Legend of Zelda: Twilight Princess. Tradisjonelle mediespillere kan ikke åpne og spille av disse filene, men du kan konvertere dem til andre formater som MP3 og WAV.

    Hva er en AST i Python?

    AST står for "abstrakt syntakstre". En AST er en representasjon av kode formet som, du gjetter det, et tre. Den lar en dataprogrammerer se strukturen til kildekoden.

Anbefalt: