Apple løser personvernproblemer med AirTags og Find My

Apple løser personvernproblemer med AirTags og Find My
Apple løser personvernproblemer med AirTags og Find My
Anonim

Apple planlegger å lansere en rekke endringer i AirTags og Finn mitt nettverk for å håndtere uønsket sporing.

Apple kunngjorde nylig endringene og sa at de har jobbet tett med sikkerhetseksperter og rettshåndhevelse for å bestemme hvilke forbedringer som bør gjøres for å beskytte brukerne bedre. I utgangspunktet vil endringene inkludere nye varsler og advarsler mens Apple jobber med å legge til nye sikkerhetsfunksjoner, som skal lanseres senere i år.

Image
Image

I en fremtidig oppdatering vil nye AirTag-brukere få en melding om at produktet kun er ment å brukes på deres egne eiendeler. Hvis du misbruker den, kan politiet få informasjon som identifiserer AirTag-eieren.

AirPods har også blitt brukt til å spore folk, og i den samme oppdateringen vil det dukke opp et varsel på din iPhone om at du reiser med en ukjent AirPod. Tidligere ville varselet bare nevne "Ukjent tilbehør oppdaget."

Apple oppdaterte også sin uønskede sporingsartikkel for bedre å forklare gjeldende sikkerhetsfunksjoner på AirTags, AirPods og Finn mitt nettverk, pluss hva som utløser sikkerhetsvarsler.

Når det gjelder nye funksjoner, jobber Apple med å legge til Precision Finding, som fungerer som et ekkolodd for å finne ukjente AirTags på en person. Funksjonen kombinerer flere muligheter på en iPhone for å finne enheten via haptisk tilbakemelding.

Image
Image

Apple planlegger også å øke volumet på AirTags og varsle folk tidligere hvis en ukjent enhet blir funnet, men Apple sa ikke hvor mye høyere eller hvor mye før varslene kommer.

Siden disse funksjonene fortsatt er under arbeid, er det ingen nøyaktig informasjon om når disse funksjonene kommer eller hvilken programvareversjon som vil inkludere oppdateringen.

Anbefalt: