Razer avslører ny Lapel Mic og lydmikser for streamere

Razer avslører ny Lapel Mic og lydmikser for streamere
Razer avslører ny Lapel Mic og lydmikser for streamere
Anonim

Razer har avslørt en ny jakkeslagsmikrofon for ekstern IRL-streaming og et kompakt lydmiksebrett som kan fungere som sentral kontroll.

I følge Razer er Seiren BT en Bluetooth-aktivert mikrofon som sitter rett på kragen din og kommer med støydemping for å filtrere ut ekstern støy for konsekvent klar lyd. Så er det Razer Audio Mixer, som lar streamere kontrollere flere lydkanaler mens de lever på en brukervennlig måte.

Image
Image

Seirens støykansellering drives av Razers AI Mic-funksjon, som portholder hvor mye ekstern interferens som er tillatt på stream. Den kommer til og med med to vindsokker for å redusere irriterende vindstøy og lydpopping. Andre bemerkelsesverdige funksjoner inkluderer en Low Latency-modus for en optimal tilkobling mens du strømmer og støtter et bredt utvalg av telefoner.

For lydmikseren er designen en nøkkelfunksjon. Selv når de er små, er lydplanker komplekse maskiner med mange knotter og brytere, som kan være skremmende å bruke for nybegynnere. Audio Mixer holder ting enkelt med en kortfattet formfaktor med noen få brytere og knapper som er tydelig merket og lett å forstå. Den kommer til og med med en pipeknapp som lar deg sensurere deg selv og holde strømmen fri for banning.

Image
Image

Streamere kan også blande mikrofoninngangen sin med tre andre kanaler for live-justeringer, takket være 4-kanals grensesnittet. Andre funksjoner inkluderer støtte for XLR-mikrofoner og stemmefading.

Begge enhetene er i salg nå. Seiren-mikrofonen vil gi deg $99,99, mens Audio Mixer koster $249,99.

Anbefalt: