Hvordan smart hjemmeutstyr kan bidra til å redusere premiene dine

Innholdsfortegnelse:

Hvordan smart hjemmeutstyr kan bidra til å redusere premiene dine
Hvordan smart hjemmeutstyr kan bidra til å redusere premiene dine
Anonim

Key takeaways

  • Smarthusteknologi og boligforsikring går hånd i hånd for å holde huseiere trygge.
  • Spesielt smarthusteknologi kan forhindre forsikringskrav ved å oppdage vannlekkasjer eller elektriske lysbuer før de blir alvorlige problemer.
  • Eksperter sier smarthusteknologi vil begynne å hjelpe huseiere med å spare penger på boligforsikringen.
Image
Image

Smarthusteknologi kan slå på lysene våre eller spille musikk for oss, men eksperter sier at det er flere fordeler for å redusere huseierforsikringsprisene også.

Med teknologi som sikkerhetskameraer, automatiske låser, interaktive ringeklokker og mer, gjør huseiere sikkerhet til en prioritet i hjemmene sine. Fremtiden for boligforsikring vil prioritere denne typen smarthusprodukter for å øke boligens generelle sikkerhet.

"Når forsikringsbransjen begynner å se på [smarthusteknologi] mer og mer, tror jeg det vil bli en del av hvert hus," sa Dave Wechsler, visepresident for vekstinitiativer i hjemmeforsikringsselskapet Hippo. Lifewire over telefon.

How Smart Home Tech Holder You Safe

Selv om de fleste tenker på at et trygt hjem er trygt for tyveri eller innbrudd, er det mer forsikringsrelatert sikkerhet som smarthusteknologi kan hjelpe oss med, spesielt når det gjelder å forhindre at forsikringskrav oppstår i utgangspunktet.

Når forsikringsbransjen begynner å se på [smarthusteknologi] mer og mer, tror jeg det vil bli en del av hvert hus.

"En stor del av forsikringen er en kjøkkenbrann eller en vaskemaskin som går i stykker og søler vann over alt," sa Wechsler. «I disse tilfellene taper forsikringsselskapet penger og kunden taper penger, og ting de bryr seg om.»

Smarthusteknologien som kan hjelpe med å spare på forsikringen din, er ikke nødvendigvis din smarte ringeklokke eller Alexa-hjemmeassistent. Wechsler tror det er mange kommersielt tilgjengelige smarte produkter som vil bli mer tilgjengelig for huseiere, og som kan hjelpe dem med potensielle forsikringstap.

Image
Image

"Vi ser produkter nå som kan høre en vannlekkasje, fortelle deg hvor langt unna det er, og hvilken retning det kommer inn," sa han. "Dette er ikke langsøkte produkter."

Han ser andre måter som smarthusteknologi kan hjelpe huseiere med sine forsikringer i produkter som overvåker elektrisk lysbue for å fange en elektrisk brann før det skjer, komfyrsensorer som hindrer en komfyrbrann i å spre seg, og til og med trådløs tilstedeværelsesdeteksjon innebygd i et hjems Wi-Fi.

The Future of Home Insurance

Wechsler sa at smarthusteknologi kunne endre de gamle måtene for huseierforsikring for å hjelpe folk med å få bedre rabatter og priser på forsikringene sine ved å redusere risikoen for tap dramatisk.

"Vi vil se mange forsikringsselskaper begynne å omfavne smarthusteknologi i løpet av de neste årene," sa han. "Forsikringsselskapene vil se at de kan prise deg som en tryggere forbruker og endre prisene fordi du bruker smarthusteknologi - på en måte som bilindustrien tilbyr trygge sjåførerrabatter."

Wechsler sa at noen eldre og mer etablerte forsikringsselskaper ikke ville være like åpne for å koble smarthusteknologi med huseierforsikring som Hippo er.

"[Noen boligforsikringsselskaper] er veldig interessert i [smarthusteknologi], men mange av dem har andre mål akkurat nå og ser på dette som fem år ut, men jeg tror de mangler båten, " sa han.

Hippo samarbeider med ulike smarthusselskaper, som ADT, SimpliSafe, Kangaroo og Notion, for å gi kundene sine billigere forsikringspriser hvis de integrerer denne teknologien i hjemmet sitt. Hippos tilnærming til å kombinere smarthusteknologi med boligforsikring er til syvende og sist fremtiden for forsikring, sier Wechsler.

"Jeg er veldig sikker på at forbrukere i løpet av de neste årene vil begynne å spørre forsikringsselskapene sine hvorfor de ikke gir dem verktøy for å gjøre hjemmet sitt smartere og tryggere," sa han. «Forbrukerne vil virkelig se og dra nytte av dette nye sikkerhetsnivået.»

Anbefalt: