Panics håndholdte Playdate-konsoll har startet levering

Panics håndholdte Playdate-konsoll har startet levering
Panics håndholdte Playdate-konsoll har startet levering
Anonim

Playdate, den lille gule håndholdte konsollen med en sveiv og en åpen tilnærming til spillutvikling, har endelig begynt sin første runde med forsendelser.

Tilbake i 2021 var Lifewires Joshua Hawkins imponert over Playdates design – spesielt hvordan den blander et retroutseende og stil med mer moderne sensibiliteter og ideer. Nå som den håndholdte med et tydelig utseende er på vei inn i den virkelige verden, blir det interessant å se hvordan den blir mottatt.

Image
Image

Sammen med bestillingsnyhetene, tilbyr den siste Playdate Update-videoen fra Panic forsikringer om at til tross for noen produksjonsproblemer i 2021, kommer konsollen ingen vei. Det vil ikke være umulig å finne eller ha en begrenset produksjon; Panic sier at så lenge du forhåndsbestiller en Playdate, vil du få en (til slutt). Den legger også til en ny Catalog-app som lar utviklere laste opp og selge Playdate-spillene sine direkte på enheten i en kurert butikkfront for kunder.

Image
Image

Panic har begynt å sende ut sin første runde med Playdate-konsoller til den første gruppen av forhåndsbestillinger og planlegger å være ferdig innen neste måned (den vil sende e-post til kunder etter hvert som den sendes). En dato for neste runde med bestillinger for den andre gruppen er ikke annonsert ennå. Hvis du ikke har forhåndsbestilt en, men er interessert, kan du gjøre det via Playdate-nettstedet for $179 - bare vit at bestillinger som legges inn nå forventes å gå ut i 2023.

Med eller uten enhet er det også en Playdate-podcast som Panic gir ut for å holde kunder, potensielle kunder og alle andre som måtte være nysgjerrige oppdatert. Den første episoden, som beskriver Playdates utviklingshistorie, er tilgjengelig nå.

Anbefalt: