IPhone 14 er mye nærmere enn vi trodde

IPhone 14 er mye nærmere enn vi trodde
IPhone 14 er mye nærmere enn vi trodde
Anonim

Neste iPhone er rett rundt hjørnet, ifølge Bloombergs teknologiekspert Mark Gurman.

Utsalgsstedet rapporterte onsdag at det er en veldig god sjanse for at Apple offisielt kunngjør iPhone 14 under neste arrangement - som forventes å finne sted onsdag 7. september. Teknisk reporter og tilsynelatende forutseende Apple-kunngjøringsavsløre Mark Gurman krediterer kunnskapsrike kilder for informasjonen. Det er en sterk tro på at vi kommer til å se den offentlige utgivelsen av iOS 16 på et tidspunkt i løpet av samme måned også.

Image
Image

Gurmans kilder sa at arrangementet vil bli strømmet, på samme måte som Apples nyere store presentasjoner. Denne gangen tror Gurman at vi vil se en større 6,7-tommers modell sammen med standard iPhone 14, i motsetning til de mindre 5,4-tommers variantene Apple tidligere har gitt ut.

Image
Image

Andre forventninger til den nye iPhone 14 inkluderer en redesignet frontvendt kamerautskjæring for å gi mer total skjermplass. Det forventes også at den svært sannsynlige Pro-modellen vil bruke en prosessor som overgår den nåværende A15-brikken som finnes i de fleste iPhones, sammen med et forbedret kamerasystem, med fordeler som også vil strekke seg til Pros videoopptaksmuligheter og batterilevetid.

Bortsett fra den forventede iPhone 14-avsløringen 7. september, rapporterte Gurman også at den nye iPhonen vil slippes uken etter fredag 16. september, datoen enkelte detaljhandelsansatte sier at de har blitt fort alt å forvente en " stor ny produktutgivelse." Det har foreløpig ikke vært noen offisielle kommentarer fra Apple angående lanseringsdato eller priser.

Anbefalt: