Amazon tilbyr levering fra lokale butikker

Amazon tilbyr levering fra lokale butikker
Amazon tilbyr levering fra lokale butikker
Anonim

Noen få svært spesifikke butikker tilbyr nå lokal levering samme dag via Amazon, men bare i utvalgte byer.

Amazon har startet et nytt lok alt leveringsprogram samme dag som lar Prime-medlemmer bestille direkte fra enkelte butikker i deres område. Så lenge de bor på rett sted og hva de skal kjøpe noe fra riktig butikk, kan de bruke nettstedet eller appen til å legge inn bestillingen for levering eller henting.

Image
Image

Bortsett fra å være begrenset til en håndfull storbyområder (Amazon oppgir at det er 10+) som Atlanta, GA og Dallas, TX, er antallet deltakende virksomheter også svært begrenset. Faktisk er det for øyeblikket bare fire merker som tilbyr lokal levering samme dag - Diesel, GNC, PacSun og SuperDry - med et Sur La Table og 100 % Pure som legges til "i kommende måneder."

Hvis du er et Prime-medlem som bor på et av de valgte stedene, må du kjøpe det du vil ha fra et deltagende merkes utvalg på Amazon.com eller Amazon-appen. En butikkmedarbeider vil forberede bestillingen, deretter vil en Amazon-leveringsperson hente den og bringe den til deg (eller du kan få den selv hvis du foretrekker det). Enten du velger levering eller henting, er tjenesten gratis på bestillinger over $25 og vil koste ytterligere $2,99 hvis totalsummen er mindre enn $25.

Image
Image

Prime-medlemmer i utvalgte byer som Washington, D. C. og Jersey City, NJ, kan prøve den nye leveringstjenesten fra og med i dag. Hvilke butikker som tilbyr levering samme dag til hvilke byer varierer avhengig av beliggenhet, men Amazon har gitt en liste som dekker hvert merke som for øyeblikket deltar.

Anbefalt: