Instagram fjerning av historiedeling hjelper ikke brukerne, sier eksperter

Innholdsfortegnelse:

Instagram fjerning av historiedeling hjelper ikke brukerne, sier eksperter
Instagram fjerning av historiedeling hjelper ikke brukerne, sier eksperter
Anonim

Key takeaways

  • Instagram tester å fjerne muligheten til å dele feedinnlegg i historiene dine.
  • Fjerningen vil til slutt påvirke små bedrifter og innholdsskapere, som er avhengige av den for engasjementsformål.
  • Eksperter sier det ville være en dårlig idé å deaktivere funksjonen.
Image
Image

Instagram tester fjerning av en av nøkkelfunksjonene, og eksperter sier at det vil gjøre mer skade enn nytte.

Den sosiale medieplattformen har i det stille begynt å teste fjerningen av muligheten til å dele individuelle innlegg i historier. Eksperter sier at fjerning av denne funksjonen vil påvirke små bedrifter, artister og influencere mest, siden de er avhengige av Instagram for å tjene penger og nå et bredt publikum.

"Jeg er skuffet over at denne enkle, tilsynelatende ufarlige funksjonen er i fare," skrev Mary Miles, digital direktør for Weinberg Harris & Associates, til Lifewire i en e-post. "Det har betydelige implikasjoner for merkevarer og påvirkere som er avhengige av plattformen, og kan skape en frakobling som kan drive brukere bort fra å bruke den."

Hvorfor dele feedinnlegg?

Ifølge sosiale medier i dag har noen brukere begynt å se en kunngjøring øverst i feeden deres som lyder: "Vi hører fra fellesskapet vårt at de ønsker å se færre innlegg i Stories. Under denne testen vant du kan ikke legge til et feed-innlegg i historien din."

En Instagram-talsperson sa til Lifewire at de vil lytte til tilbakemeldinger fra samfunnet fra testen for å «bedre forstå hvordan folk føler for og engasjere seg i denne typen innlegg».

Selvfølgelig er Stories en av Instagrams mest populære funksjoner, og folk bruker i økende grad til å dele feedinnlegg til historiene sine for å omgå Instagrams kompliserte algoritme.

Jeg er skuffet over at denne enkle, tilsynelatende ufarlige funksjonen er i fare.

"Instagram endret algoritmen et sted i 2018, noe som begrenset rekkevidden til en brukers innlegg til et levedyktig publikum," skrev Valentina Lopez, medgründer av Happiness Without, til Lifewire i en e-post. "Innholdsskapere måtte sørge for at det nyeste innholdet deres fikk så stor rekkevidde som mulig. Derfor delte de innleggene sine i historiene sine, og det har fungert ganske bra hele tiden."

Lopez sa også at en annen fordel med å dele innlegget ditt i historien din er at du ikke kan legge ved en lenke til et feedinnlegg, men det kan du med en historie.

"[Funksjonen] fremhever feedinnlegg som ble lagt ut for flere timer siden, som ellers ville blitt oversett," la Lopez til.

Konsekvensene av å fjerne det

Det er for øyeblikket en begjæring på Change.org som ber Instagram om å ikke deaktivere funksjonen. Fra mandag ettermiddag hadde den mer enn 72 000 underskrifter, og mange av underskriverne ga uttrykk for bekymring for hvordan endringen ville påvirke dem og deres virksomheter.

"For små bedrifter som ikke har råd til andre former for annonsering, kan dette være et dødelig slag," skrev Ryan Salomon, administrerende direktør i Kissmetrics, til Lifewire i en e-post. "Historiedeling er en gratis form for annonsering, og fjerning av det vil sakte skape en dryppeffekt som sakte hindrer salg på produkter."

Alena Iskanderova, en paleontolog som bruker Instagram til å dokumentere sine fossilfunn, forklarte til Lifewire i en e-post at mye av hennes Instagram-engasjement er avhengig av at følgere deler innleggene hennes gjennom sine egne historier. "Det er ikke bare en beregning," sa hun, "det er mer en tilbakemelding fra følgerne mine hvilke innlegg de liker best, hvilken informasjon som er relevant, [og] hvilke innlegg [er] verdt delingene.«

Image
Image

Informasjonsdelingskontoer vil også bli påvirket av endringen. Medical Herstory deler informasjon om helseerfaringer gjennom medisinsk utdanning, pasientforsvar og historiefortelling. Grunnlegger Tori Ford fort alte Lifewire at denne historiedelingsfunksjonen er avgjørende for å dele og spre viktig informasjon på tvers av plattformen.

"Det bidrar til å bygge fellesskap med andre skapere som deler lignende mål og sikrer at viktig informasjon ikke går tapt i en rekke Instagram-innlegg ved å minne følgerne dine på relevante emner," sa Ford. «Vi kan utlede konsekvensene av fjerningen av historiedeling fordi Instagram allerede har begynt å skyggeforby seksualundervisningsinnhold, noe som i stor grad har påvirket hvordan vi formidler viktig informasjon om seksuell helse til publikummet vårt.»

[Funksjonen] fremhever feedinnlegg som ble lagt ut for flere timer siden, som ellers ville blitt oversett.

Eksperter sier imidlertid fortsatt at det vil være løsninger hvis Instagram til slutt bestemmer seg for å følge testen og fjerne denne funksjonen helt.

"Skapere kan fortsatt skjermdumpe innlegg og vise dem på historier, snakke om det nye innlegget/kampanjene deres, andre skapere osv.," skrev Alexi McKinley, eier av Upwest Social Agency, til Lifewire i en e-post. "Det er virkelig ikke verdens undergang; vi må bare komme med en bedre strategi (som jeg tror er Instagrams begrunnelse for dette i utgangspunktet)."

Anbefalt: