Hvordan slette en kommentar på Facebook

Innholdsfortegnelse:

Hvordan slette en kommentar på Facebook
Hvordan slette en kommentar på Facebook
Anonim

What to Know

  • Slett kommentaren din: Velg tre prikker til høyre for kommentaren > Slett > Slett.
  • Slett en annens kommentar til et av innleggene dine: Velg three dots ved siden av kommentaren > Delete.
  • Rediger en kommentar: Velg tre prikker ved siden av kommentaren > Edit. Du kan ikke redigere noen andres kommentar.

Hvis du noen gang har møtt panikken ved å legge ut en kommentar på Facebook som du ikke mente å legge ut, så vet du hvor viktig det er å vite hvordan du sletter en kommentar på Facebook. Det er enkelt å slette eller redigere en kommentar, men metoden du bruker vil variere avhengig av hvor du har lagt den ut og om du vil slette din egen eller andres tillegg til et av innleggene dine.

Hvordan fjerne en kommentar fra Facebook

I de fleste tilfeller tar det å slette en kommentar på Facebook bare ett eller to raske trinn.

  1. Hvis du har lagt inn en kommentar til ditt eget eller andres innlegg, velg bare de tre prikkene til høyre for kommentaren og velg Slett fra rullegardinmenyen.

    Image
    Image

    Når du sletter en kommentar eller et innlegg, må du velge Delete på nytt i en bekreftelsesmelding som spør om du er sikker på at du vil slette.

  2. Hvis du vil redigere en kommentar du har skrevet på et av innleggene dine eller andres innlegg, er prosessen nesten den samme som å slette et innlegg på Facebook. Velg de tre prikkene til høyre for kommentaren din, og velg Rediger fra rullegardinmenyen.

    Image
    Image
  3. Hvis du har laget ditt eget innlegg på veggen din, andres vegg eller til en Facebook-gruppe, kan du slette det innlegget på samme måte. Den eneste forskjellen er at muligheten til å slette innlegget fra Facebook er lenger ned på listen. Velg de tre prikkene i øvre høyre hjørne av innlegget du vil slette, og velg Delete- alternativet nederst i rullegardinmenyen.

    Image
    Image
  4. Du kan redigere det samme innlegget på samme måte. Bare velg de tre prikkene i øvre høyre hjørne av innlegget og velg Rediger innlegg øverst i rullegardinmenyen.

    Image
    Image

Hvordan slette eller redigere en annens kommentar

Du kan bare endre kommentarer som noen andre har lagt ut på Facebook hvis kommentaren ble gjort på et av innleggene dine eller i en Facebook-gruppe eller -side du driver.

Bruk følgende instruksjoner for å slette eller redigere noen andres innlegg på Facebook.

  1. For å slette en kommentar lagt inn av noen andre på et av innleggene dine, velg bare de tre prikkene til høyre for innlegget. Velg Slett fra rullegardinmenyen.

    Image
    Image

    Husk at for å slette en annens kommentar på Facebook, må innlegget være et svar på et av innleggene dine eller hvis noen har lagt et innlegg på veggen din. Du kan ikke slette andres kommentar til andres innlegg, og du kan ikke slette andres innlegg på deres egen eller andres vegg.

  2. Du kan slette en kommentar lagt ut av noen i en Facebook-gruppe eller -side du administrerer. Prosessen er identisk med å slette noens kommentar på din personlige vegg. Velg de tre prikkene til høyre for kommentaren og velg Slett fra rullegardinmenyen.

    Image
    Image

    Husk at du ikke kan redigere noens kommentar, selv om den er lagt ut på veggen din eller Facebook-gruppen eller -siden din.

Hvorfor slette en kommentar på Facebook?

Det er mange grunner til at du kanskje vil slette enten din egen kommentar eller andres kommentar på et Facebook-innlegg.

  • Du har skjønt at Facebook-kommentaren din kan ha kommet feil og ønsker å fjerne den slik at du ikke sårer noens følelser.
  • Folk har misforstått det du har lagt ut, og du foretrekker å fjerne det helt.
  • Etter videre undersøkelser har du oppdaget at noe du har lagt ut er feil.
  • Du har fått problemer for noe du har lagt ut på Facebook, og du må slette kommentaren eller ta konsekvensene av det.
  • Du har mottatt mange negative svar på kommentaren din, og du vil gjerne fjerne hele samtalen fra Facebook.
  • En tredjepartsapp eller -nettsted du bruker la automatisk ut noe på veggen din og du ikke ønsket det.

Husk at hvis du sletter en kommentar som mange mennesker har svart på, vil den også slette alle disse svarene. Hvis du ikke vil fjerne svarene fra Facebook, kan du vurdere å redigere kommentaren din i stedet for å slette den.

Anbefalt: