En sammenleggbar iPhone? Vi er interessert

Innholdsfortegnelse:

En sammenleggbar iPhone? Vi er interessert
En sammenleggbar iPhone? Vi er interessert
Anonim

Key takeaways

  • Apple jobber med en ny sammenleggbar iPhone, ifølge lekkasjer.
  • Det ryktes at den sammenleggbare iPhone-en har en clamshell-design som minner om eldre flip-telefoner som Motorola Razr.
  • Hvis det stemmer, kan Apple ha en veldig tiltalende enhet som tilbyr funksjonene til en iPhone i en enhet som er enklere å bære.
Image
Image

Med iPhone som fortsatt topper salgslistene, kan en sammenleggbar iPhone være det som trengs for å gjøre flip-telefoner mer attraktive.

Lekkasjer og rykter om Apples arbeid med en sammenleggbar iPhone har dukket opp i flere måneder nå. Den siste informasjonen fra den kjente innsideren Jon Prosser ser ut til å antyde at Apple ikke bare har slått seg til ro med en muslingdesign som minner om gamle flip-telefoner, men at selskapet også vurderer flere "morsomme" farger. I så fall kan Apple gjøre enheten mer attraktiv for vanlige brukere, i motsetning til å gå for et dyrere premium alternativ som noen konkurrenter.

"Selskaper som Samsung, Motorola og Huawei jobber allerede med sammenleggbare design," sa Waqar Ahmed, en markedsføringsekspert hos Appstirr, til Lifewire i en e-post. "De største fordelene med å bruke [et] clamshell-design er at det forbedrer skjermbeskyttelsen mens du er i lommen, og gjør telefonen mindre når du oppbevarer den."

Å vende eller ikke vende

Det virker nok litt dumt å se smarttelefoner som iPhone og Samsung Galaxy forvandlet til den klassiske stilen til gamle flip-telefoner, men fordelene er der for de som vil dra nytte av dem.

Ikke bare gir flip-telefonen deg en mindre enhet når den er i lommen, men det betyr også at du ikke trenger å gi opp noe av den større skjermkapasiteten bare for å kunne lagre den bedre. Telefoner som iPhone SE og iPhone 12 mini tilbyr mindre varianter av iPhone, men de inkluderer også mindre skjermstørrelser. Hvis du ikke er typen som ønsker å gi opp skjermeiendommen din bare for å ha en mindre enhet, kan en sammenleggbar telefon være et annet alternativ.

Suksessen til telefoner som Samsung Galaxy Z Flip har også vist at folk fortsatt er interessert i denne typen enheter. I mars 2020 - like etter at Z Flip ble lansert - fikk enheten nesten en halv million salg. Selv om det kanskje ikke virker så mye sammenlignet med de 350 000 enhetene som Galaxy S20-serien solgte i løpet av de to første ukene, for en ny stil som bryter bort fra det vanlige markedet, er tallene til Z Flip verdt å merke seg.

Finding Appeal

En annen faktor du bør huske på når du diskuterer den sammenleggbare iPhonen, er den generelle appellen til Apples enheter innenfor smarttelefonbrukerbasen. Selv om Samsungs Z Flip kanskje ikke har hatt samme mengde salg som hoved Galaxy-linjen, er antallet personer som kjøper Apple-enheter mye større.

Suksessen til telefoner som Samsung Galaxy Z Flip har også vist at folk fortsatt er interessert i denne typen enheter.

Appellen for mindre iPhones er også der ute, noe som er tydelig takket være iPhone SE som hevder seg som den nest bestselgende smarttelefonen i 2020. iPhone 12 mini kom også på listen, og kom inn som en av årets 10 mest solgte enheter. Ja, det er sant at mange liker de større telefonene, men det betyr ikke at de mindre enhetene er helt utelukket. Ikke ennå, i hvert fall.

Du må også ta med i betraktningen at mange selskaper endelig har begynt å fase ut støtte for 3G, noe som har presset brukere til å oppgradere til smarttelefoner de kanskje ikke har kjøpt før. Dette er også et annet område hvor en muslingskall-design kan være tiltalende for mange, siden den passer til designene de er vant til, samtidig som den gir mulighetene til nyere teknologi.

Image
Image

Apple er ikke fremmed for å prøve nye ting, og derfor er ikke disse lekkasjene og ryktene så overraskende. Grupper som ConceptsiPhone og LetsGoDigital har allerede begynt å sette sammen gjengivelser av hvordan en sammenleggbar iPhone kan se ut. Hvis den endelige utformingen er noe lignende, kan enheten appellere til et stort antall brukere som ønsker å bryte bort fra den tradisjonelle smarttelefondesignen.

Selvfølgelig er en sammenleggbar iPhone sannsynligvis fortsatt år unna, ifølge Prosser, og det er alltid en sjanse for at telefonen kanselleres før den kommer til butikkhyllene.

Anbefalt: