Valve sier at du ikke bør lirke åpne Steam-dekket

Valve sier at du ikke bør lirke åpne Steam-dekket
Valve sier at du ikke bør lirke åpne Steam-dekket
Anonim

Valve har detaljert hvordan du åpner Steam Deck for å erstatte thumbsticks og SSD-en, og forklarer hvorfor du sannsynligvis ikke bør prøve det selv.

Noen folk elsker å åpne PC-ene sine for å forbedre ytelsen, øke lagringsplassen og så videre, og Valve forstår dette. Den vet at det vil være noen brukere som ønsker å åpne Steam-dekket for å bytte ut noen komponenter, så det har gitt ut en video som går over det grunnleggende om hvordan du fjerner thumbsticks og SSD. Den advarer også sterkt mot noe av dette.

Image
Image

I følge Valve har Steam Deck blitt designet med spesifikke deler i tankene, uten intensjon om brukerbyttede deler. Den erkjenner imidlertid at brukererstatninger fortsatt er mulige, men kan føre til alle typer maskinvareproblemer.

SSD-en ble for eksempel spesielt valgt på grunn av plasseringen i maskinvaren og delene rundt den. Bytting av en annen SSD kan derfor føre til overoppheting, batteritømming og andre problemer.

Det ble imidlertid nevnt at en "kilde for reservedeler" blir gjort tilgjengelig en gang i løpet av de kommende månedene, så du trenger ikke nødvendigvis å ettermontere noe.

Image
Image

Bare å åpne saken i utgangspunktet kan også forårsake problemer. Valve utt alte at prosessen kunne skade skruene og huset.

Skruene kan ende opp med å bli strippet, kabinettet kan sprekke, og selv om ingenting går i stykker, vil det fortsatt svekke enhetens strukturelle integritet og redusere fallmotstanden. Batteriet kan også ta fyr hvis det blir skadet.

Den viktigste meldingen fra Valve i alt dette er å unngå å åpne Steam Deck med mindre du har erfaring med å utføre lignende oppgaver på andre enheter.

Du vil ikke ugyldiggjøre garantien din og potensielt skade den håndholdte spill-PC-en din for $400 pluss for ingenting, ikke sant?

Anbefalt: