ADTS-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)

Innholdsfortegnelse:

ADTS-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
ADTS-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
Anonim

What to Know

  • Noen ADTS-filer er Audio Data Transport Stream-filer.
  • Åpne en med VLC eller Windows Media Player.
  • Konverter til MP3, WAV, osv., med Freemake Video Converter.

Denne artikkelen forklarer hva en ADTS-fil er, hvordan du åpner en og hvordan du konverterer en til et annet format, for eksempel et annet lydformat, slik at den kan brukes i annen programvare.

Hva er en ADTS-fil?

En fil med filtypen ADTS er en Audio Data Transport Stream-fil. Dette formatet lagrer deler av en lydfil i forskjellige rammer, som hver inkluderer lyddata og overskriftsinformasjon. AAC-filer som strømmes på nettet, overføres ofte i ADTS-formatet.

Andre ADTS-filer er mest sannsynlig tekstfiler fra Autodesks AutoCAD-programvare.

Image
Image

Noen ADTS-filer kan bruke ADT-filtypen. Imidlertid er ADT også filtypen som brukes for ACT! Dokumentmalfiler og World of Warcraft-kartfiler.

Hvordan åpne en ADTS-fil

Du kan spille ADTS-lydfiler med VLC, Windows Media Player, og sannsynligvis også noen andre populære mediespillerapplikasjoner.

Autodesks AutoCAD kan lage ADTS-filer fra en AUDIT-kommando for feilsøkingsformål. Dette er kun tekstfiler som kan åpnes med et tekstredigeringsprogram.

Har du en ADT-fil? Hvis det ikke er en lydfil, kan det være en ACT! Dokumentmalfil brukt med Swiftpage Act!. En annen mulighet er at den brukes med World of Warcraft-spillet som et format for lagring av informasjon på objekter og kart.

Hvis du finner ut at et program på PC-en din prøver å åpne filen, men det er feil program, eller du heller vil at et annet installert program åpner ADTS-filer, kan du se hvordan du endrer standardprogrammet for en Spesifikk filutvidelsesveiledning for å gjøre den endringen i Windows.

Hvordan konvertere en ADTS-fil

En gratis filkonverterer som Freemake Video Converter (som støtter video- og lydformater) kan konvertere en ADTS-fil til et annet lydformat som MP3, WAV osv.

AutoCAD ADTS-filer kan lagres i et annet tekstformat med en tekstredigerer/visningsprogram som Notepad i Windows. Hvis du vil ha et avansert tekstredigeringsprogram eller trenger å åpne ADTS-filen på en Mac, kan du se listen over beste fritekstredigerere.

Kan du fortsatt ikke åpne den?

Hvis du ikke får filen til å åpne med programmene nevnt ovenfor, er det en god sjanse for at den faktisk ikke er i noen av disse formatene. Det som i stedet kan skje er at du forveksler en annen fil med en som slutter med ADTS, noe som kan skje ganske enkelt hvis de to deler noen av de samme filtypebokstavene.

For eksempel er ADS-filer Ada-spesifikasjonsfiler som ikke kan åpnes med en musikkspiller som Audio Data Transport Stream-filer. De deler noen av de samme filtypebokstavene som ADTS-filer, men er ikke relatert til noen type lydformat.

Det samme kan sies om ATS, TS, TDS og andre som ligner.

Hvis du egentlig ikke har en ADTS-fil, undersøk filtypen som vises etter filnavnet for å lære mer om formatet og hvilke programmer som kan åpne eller konvertere det.

FAQ

    Hvordan konverterer jeg en ADTS-fil til MP3?

    Bruk VLC til å åpne og konvertere ADTS-filer. Velg Media > Convert/Save > Add > finn ADTS-filen for å konvertere > Åpen > Konverter/Lagre Fra Konverter-dialogboksen velger du MP3 for konverteringsformatet >, angi en destinasjon for de konverterte fil > og klikk Lagre > Start

    Hvordan konverterer jeg en ADTS-fil til en WAV-fil?

    Bruk den gratis lydkonvertereren Freemake Audio Converter. Dra og slipp ADTS-filen eller last den opp > velg WAV for konverteringsformatet > og klikk Convert for å starte prosessen.

Anbefalt: