Hvordan avle hester i Minecraft

Innholdsfortegnelse:

Hvordan avle hester i Minecraft
Hvordan avle hester i Minecraft
Anonim

Det er ingen grunn til å krysse verden på to bein når du vet hvordan du avler hester i Minecraft. Alt du trenger er to tamme hester og noen gylne gulrøtter eller gylne epler.

Informasjonen i denne artikkelen gjelder for Minecraft på alle plattformer.

Hvordan avle hester i Minecraft

Hvordan avle en hest i Minecraft

Før du kan starte en hestefamilie, må du finne et par hester og temme dem.

  1. Finn to hester. Hester kan beite på sletter og savanner. Hester har ikke kjønn i Minecraft, så alle to vil gjøre det.

    For å gjøre ting enklere, lag et bly og bind hestene dine til en gjerdestolpe slik at de ikke stikker av.

    Image
    Image
  2. Temme hestene. Mens du ikke holder noe i hånden, samhandle med en hest for å klatre oppå den. Den vil sannsynligvis kaste deg av et par ganger, men fortsett å prøve til du ser hjerter flyte over hodet.

    Image
    Image
  3. 2 Golden Apples eller 2 Golden Carrot. De kan finnes i skattekister, eller du kan lage dem.

    For å lage et gulleple, legg 1 eple i midten av et håndarbeidsbord og 8 gullblokker i de resterende boksene. For å lage gullbarrer, smelt rågull med en ovn.

    Image
    Image

    For å lage en gylden gulrot, legg 1 gulrot i midten av et håndarbeidsbord, og legg deretter 8 Gold Nuggets i de resterende esker. Du kan skaffe Gold Nuggets ved å utvinne Nether gullmalm med en hakke.

    Image
    Image
  4. Med hestene dine tett sammen, utstyr gulleplene eller gulrøtter og bruk dem på hver hest. Når de begge har hjerter over hodet, lager de en babyhest.

    Image
    Image
  5. Vent 20 minutter og babyhesten din vil vokse til en voksen. For å få den til å vokse raskere, gi hesten din epler, høy, sukker eller hvete.

    Før du kan ri på hest, må du lage en sal.

    Image
    Image

bunnlinjen

Hester i Minecraft kan ha syv forskjellige farger med forskjellige mønstre. Utseendet til en babyhest er stort sett tilfeldig. Babyhester har større sjanse for å se ut som en av foreldrene sine, men de kan ende opp med å se helt annerledes ut. Hvis du ønsker en bestemt farge, prøv å avle to hester av den fargen. En babyhests helse, hastighet og hoppstyrkestatistikk bestemmes også av foreldrene.

Hvordan avler du et muldyr i Minecraft?

For å lage et muldyr i Minecraft, kryss en hest med et esel. Følg de samme trinnene for å avle to hester.

Muldyr kan utstyres med kister, slik at du kan ha med deg ekstra inventar. Muldyr kan ikke avle med andre dyr.

Image
Image

FAQ

    Hvilken hest er raskest i Minecraft?

    Hvite hester har vanligvis den raskeste hastighetsstatistikken, selv om noen andre hester kan hoppe høyere. Hvis du vil ha en rask hest, avl to hvite hester.

    Hva er den sjeldneste hesten i Minecraft?

    Skjeletthester er den sjeldneste hestetypen som ikke kan avles. Du kan temme en skjeletthest akkurat som en vanlig hest etter at du har beseiret skjelettet som rir på den.

    Hvordan helbreder jeg hesten min i Minecraft?

    Bruk en splash Potion of Healing eller en Splash Potion of Regeneration på hesten din for å gjenopprette helsen. Du kan bruke eliksiren mens du sykler eller når du stiger av.

Anbefalt: