Fujifilms nye speilløse kamera lover mye

Fujifilms nye speilløse kamera lover mye
Fujifilms nye speilløse kamera lover mye
Anonim

Fujifilms nye flaggskip, speilløse digitalkamera, X-H2S, bruker en ny bildesensor og en ny prosessor for forbedret ytelse sammenlignet med tidligere modeller.

Digitale kameraer som ikke bruker speil er ikke noe nytt for Fujifilm-Lifewires Charlie Sorrel var veldig glad i X-Pro 3, men den nye X-H2S har som mål å bli bedre. Dette spesielle speilløse digitalkameraet er ment å passe inn med resten av X-serien, men har også blitt designet for å overgå forgjengerne.

Image
Image

I følge Fujifilm er det på grunn av den nye 26,16 MP X-Trans CMOS 5 HS-bildesensoren og en ny X-Processor 5. Bildesensoren kan angivelig gi opptil fire ganger signalavlesningshastigheten til eldre X Series-modeller, mens prosessoren visstnok dobler tidligere prosesseringshastigheter. Den forbedrede ytelsen gjør det også mulig for X-H2S å beregne informasjon tre ganger raskere enn før for bedre sporing i burst-modus. Den tilbyr også bedre bildeoppløsning, sammen med redusert støy, for bedre generell bildekvalitet.

Image
Image

Innebygd motivgjenkjenning gjør at X-H2S lettere kan spore dyr og kjøretøy via AI, og den er i stand til å ta opp høyoppløselig video i høy hastighet for klarere saktefilmer. Den bruker også en ny innebygd stabiliseringsmekanisme for å kompensere for små risting og støt når du fotograferer håndholdt. Og selvfølgelig beholder den X-seriens evne til å vise deg nøyaktig hvordan bildene dine vil se ut før du tar dem.

X-H2S vil være tilgjengelig for kjøp i juli, selv om Fujifilm ikke har avslørt prisdetaljer ennå. Men hvis det ligner på de andre speilløse digitale kameraene i X-serien, kan det koste alt mellom $1 000 og $2 000.

Anbefalt: