Black Boys Code kommer til Chicago

Black Boys Code kommer til Chicago
Black Boys Code kommer til Chicago
Anonim

Det er ingen hemmelighet at det er et betydelig mangfold i teknologifeltene, med kvinner og fargede som er sterkt underrepresentert i bransjen.

Årsakene til dette gapet er legio, med ranker som strekker seg hundrevis av år tilbake, så å fikse det er en overveldende oppgave. Heldigvis prøver veldedige grupper som Black Boys Code i det minste å gjøre et inngrep i de systemiske problemene her.

Image
Image

Organisasjonen, grunnlagt i 2015 i Canada, åpnet nettopp et helt nytt sted i Chicago, den andre USA-baserte filialen. Den første begivenheten er Black Boys Code Technology Summer Camp, et fem ukers program åpent for barn i alderen 13 til 15 år som ser ut til å øke digital kompetanse og problemløsningsferdigheter knyttet til teknologiindustrien.

Organisasjonens mål er å "utdanne den neste generasjonen av forskere, teknologifagfolk og ingeniører, for å fylle mangfoldsgapet i STEM og å skape en tilstedeværelse for svarte ungdommer for å lære datakodingsferdigheter," Bryan Johnson, sjef Administrerende direktør for Black Boys Code, sa i pressemeldingen.

Utover den første sommerleiren, vil Black Boys Code være vertskap for ulike workshops gjennom året for å introdusere barn og tenåringer til datamaskinkoding, etterfulgt av mer intensiv opplæring for å undervise i spesifikke kodespråk og relaterte konsepter, for eksempel kvanteberegning.

I tillegg skaper disse verkstedene sårt tiltrengte bransjekontakter for Chicago-baserte ungdommer, hvis de skulle bestemme seg for å fortsette i teknologifeltet. Disse introduksjonene fungerer også som "levende bevis på at suksess innen data- og teknologifelt er reell, oppnåelig og kan være normen snarere enn unntaket," ifølge organisasjonen.

Chicago-filialen er den 13. lokasjonen over hele verden, med 11 i Canada og Atlanta-kontoret.

Anbefalt: