Hva er et Loopy-telefondeksel?

Innholdsfortegnelse:

Hva er et Loopy-telefondeksel?
Hva er et Loopy-telefondeksel?
Anonim

Loopy har laget et unikt mobildeksel med en gummiløkke du fører fingeren gjennom når du holder telefonen. Mange mennesker lever i frykt for å miste de dyre enhetene, og Loopy er et flott alternativ for å holde deg godt i hånden. Fra selfies til enhåndssurfing, her er hvordan Loopy-deksler hindrer telefonen din i å unnslippe grepet ditt.

Hva er et Loopy-telefondeksel?

Loopy deksler til mobilenheten din består av et hardt etui med en gummiløkke trukket gjennom to hull på baksiden. Loopy lager deksler for Apple-, Google- og Samsung-telefoner, med unike design og muligheten til å bytte ut signaturløkken for et annet utseende.

Telefonen din og dekselet holder løkken på plass, mens endene på løkken løper bak telefonen, hjelper den å holde seg på plass og lar deg justere størrelsen på selve løkken for å passe komfortabelt.

Image
Image

Etuiet i seg selv er veldig enkelt, og den eneste justeringen er å trekke løkken strammere eller løsere før du setter telefonen i etuiet.

Når du setter Loopy på telefonen, sørg for at endene av løkken ligger flatt i motsatte retninger.

løkken på et Loopy-deksel kollapser også for å legge seg flatt, slik at telefonen din enkelt kan legges ned i lommen.

Loopy for Apple: Loopy Original og Loopy MAX

De nyeste Apple-enhetene har to alternativer for Loopy-deksler. Loopy Original-dekselet er 4 fot militært fallklassifisert, inkluderer en støtfanger som vikler seg rundt kanten på enheten din, og en hevet frontleppe som hjelper til med å beskytte skjermen. Loopy MAX er 6 fot militært fallklassifisert, med 60 % kraftigere støtfangere.

Alle andre enheter har Loopy Original-designspesifikasjonene.

Loopy Case: Righty or Lefty?

Noe av det som gjør Loopy behagelig å bruke, er at løkken på etuiet ikke er satt rett opp og ned. I stedet er den vippet i en liten vinkel for å gjøre det mer behagelig å holde telefonen med én hånd.

Dette betyr at du må velge en høyre- eller venstrehendt sak når du velger et Loopy- alternativ. Du vil kunne holde den med begge hendene, men den vil være mest behagelig for hånden du velger. Velg hånden du bruker mest, og du bør være klar.

Image
Image

A New Look: Changing Out Loops

løkkene er laget av topp medisinsk silikon, noe som gjør dem komfortable og holdbare. Og hvis du noen gang vil ha et nytt utseende til telefonen din, kommer løkker i sesongdesign og en rekke farger, inkludert de som lyser i mørket eller kommer med litt gnist.

Er du klar til å bytte ut sløyfen? Loopy deksler er designet for å ha friksjon som holder løkkene stramt på plass, noe som kan gjøre dem vanskelige å fjerne. Prøv å legge etuiet ditt i litt såpevann for å hjelpe med å gli ut den nåværende løkken og sett inn en ny.

Det er litt av en evne til å fjerne og sette inn løkkene for Loopy-deksler, hvis du vil se hvordan proffene gjør det, kan du sjekke ut Loopys videoopplæring.

Se videoer: Kickstand-funksjon for Loopy

Sløyfen på et Loopy-deksel fungerer også som et stativ, slik at du kan se videoer på telefonen med den vippet i visningsvinkel håndfri.

Dette fungerer bare hvis løkken er stor nok til å støtte enheten din. Hvis du har en større telefon og justerer løkken for en liten hånd, kan det hende at løkken ikke er betydelig nok til å fungere som støtte. Den er ikke like stabil som andre alternativer (som en PopSocket), men hvis løkken din er rimelig stor, vil den få jobben gjort.

Loopy-deksler for Apple-, Samsung- og Google-enheter

Selv om det ikke er tonnevis med design, er Loopy-deksler morsomme, holdbare og komfortable å bruke. Å ta selfies og sjonglere med en håndfull ting er mye tryggere med telefonen sikkert sløyfe rundt fingeren.

Loopy Cases dekkes av Loopy Lifetime Guarantee, samt en 30-dagers pengene-tilbake-garanti at du vil elske saken din. Loopy deksler koster fra $39 til $49, med ekstra loops priset til $5 hver.

Anbefalt: