WRF-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)

Innholdsfortegnelse:

WRF-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
WRF-fil (Hva det er & Hvordan åpne en)
Anonim

En fil med filtypen. WRF er en WebEx Recording-fil opprettet med Ciscos WebEx Recorder-program.

WebEx Recorder-programvaren kan ta opp et spesifikt programs skjerm via dens File > Open Application menyelementet. Den brukes ofte til demoer, trening og lignende oppgaver som drar nytte av å ha alt på skjermen fanget, inkludert musen.

Image
Image

Videofilen som WebEx Recorder lager ligner på en vanlig fil ved at den kan inneholde både lyd- og videodata. Det kan imidlertid hende at noen av disse filene ikke inneholder lyd, spesielt hvis alternativet Spill inn lyd ble slått av under opptaket.

Hvis filen er lastet opp til Cisco WebEx, kan den lastes ned i ARF-filformatet, som er en WebEx Advanced Recording-fil som inneholder ikke bare videoen, men også informasjon om møtet som en deltakerliste og en tabell over innhold.

Andre WRF-filer kan i stedet være assosiert med Hancom Office. Disse filene er som andre som er opprettet fra et tekstbehandlingsprogram, så de kan ha tekst, bilder, tabeller, grafer, tilpasset formatering osv.

WRF er også forkortelse for noen ikke-filformatrelaterte termer som skriveflash-signal og arbeidsfaktorreduksjonsfelt.

Hvordan åpne en WRF-fil

Du kan åpne en med Ciscos WebEx Player. Bruk Windows-nedlastingslenken på den siden for å få en MSI-fil, eller macOS-en for å laste ned spilleren i DMG-filformatet.

Hvis du tror at WRF-filen din faktisk er et dokument, kan den sannsynligvis åpnes med eldre versjoner av Hancom Office (tidligere k alt Thinkfree); den nyeste versjonen støtter ikke formatet.

Hvordan konvertere WRF-filer

Hvis du allerede har installert WebEx Recording Editor, er den raskeste måten å få WRF-filen i WMV-filformatet på å åpne den med det programmet og deretter bruke File > Eksporter til menyelement.

Når filen eksisterer i det formatet, kan du bruke en gratis videofilkonverter for å konvertere WRF-filen til MP4, AVI eller en rekke andre video- og lydfilformater. Enhver videokonverterer er ett eksempel.

For å konvertere filen online, konverter den først med Recording Editor-verktøyet og kjør deretter WMV-filen gjennom Zamzar eller FileZigZag. Derfra kan du gjøre den til MP4, AVI, FLV, SWF, MKV osv.

Dokumenter som bruker denne filtypen kan sannsynligvis konverteres til andre dokumentformater med tidligere versjoner av Hancom Office.

Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Det er mulig at årsaken til at filen din ikke åpnes med Cisco-programvaren er at den egentlig ikke er en WebEx Recording-fil. Noen filer bruker en lignende utvidelse som kan være forvirrende siden det kan se ut som de åpnes med WRF-filåpnere når de faktisk ikke kan det.

For eksempel, SRF, RTF, WFR, WRZ, WI, WRL, WRK, WRP, WRPL, WRTS og andre ligner mye på stavemåten som brukes for WebEx Recording-filer, men ingen av disse filformatene er relatert til Cisco videofilformat forklart på denne siden. Derfor kan ingen av dem åpne med WebEx Player eller de andre Cisco-applikasjonene som er koblet til ovenfor.

Hvis du har en av disse filene eller hvis du har noe annet som egentlig ikke er en WRF-fil, undersøk den filtypen spesifikt for å lære mer om hvordan du åpner den eller konverterer den til et annet filformat.

Hvis du faktisk har en WRF-fil som du vet bør åpne med WebEx Player, åpne programmet først og bruk deretter File > Openmeny for å søke etter den. Den skal åpnes umiddelbart slik at du kan begynne å spille.

For å sikre at WRF-filer åpnes med WebEx Player når du dobbeltklikker på dem i Windows, endre filtilknytningene i Windows for å pare filtypen med Cisco-programmet.

Anbefalt: