De 7 lyseste lommelyktene

Innholdsfortegnelse:

De 7 lyseste lommelyktene
De 7 lyseste lommelyktene
Anonim

The Rundown Best Tot alt: Best for holdbarhet: Best Range: Best UV: Best Budget:

Beste sammenlagt: Anker L90 Super Bright Tactical lommelykt

Image
Image

Den tot alt sett lyseste lommelykten på listen er Anker Super Bright lommelykt på grunn av dens avrundede egenskaper og generelle kvalitet. Den kraftige lommelykten er i stand til å produsere lys fra over 1 000 fot (eller lengden på to fotballbaner), har en sterk anodisert aluminium og tåler kraftig regn med IPX5-klassifiseringen.

Anker Super Bright lommelykt har maksim alt 900 lumen LED-lys som er fullt zoombar med en smal og bred stråle. Å holde lyset på en konstant middels stråleinnstilling kan vare seks timer med belysning og kan lades opp på seks timer med en 1A-adapter. Den kompakte kroppen måler 1,57 x 6,22 x 1,57 tommer og er bygget tøff for å håndtere frysende temperaturer ned til 14 grader Fahrenheit, noe som gjør den egnet for alle bobiler som søker et pålitelig lys for å tåle elementene. Den leveres med 18 måneders garanti.

Image
Image

Best for holdbarhet: ROMER LED oppladbart håndholdt søkelys

Image
Image

ROMER LED oppladbare håndholdte søkelys har en IPX4-klassifisering for vannmotstand, er støvtett og støtsikker (takket være det optimaliserte konstruerte ABS-huset i plast med fullstendig forseglet konstruksjon).

Lommelykten har to lysstyrkemoduser: En 9 000 lumen superlys innstilling som kan kaste rekkevidden til 2 600 fot for søk eller alternativet med lavere 6 000 lumen. Du får i gjennomsnitt omtrent 10 timer på dens harde belysningsmodus og 20 timer på dens svake lysinnstilling fra det innebygde oppladbare batteriet (med USB-ladekabel inkludert). Lommelyktens lille håndtak på toppen gjør den også enkel og praktisk å bære, og den passer for alle campingekspedisjoner. Den inkluderer ett års garanti.

Beste utvalg: Leegor lommelykt

Image
Image

Det virker nesten ulovlig å bruke så mye kraft med Leegor-lommelykten, som er det lyseste alternativet på listen og produserer hele 30 000 lumen. Hvordan er 30 000 lumen? Se for deg selv i en beksvart skog; mengden belysning med denne sterke lommelykten er som å tilkalle et stykke dagslys med det du retter den mot.

Leegor-lommelykten har en anti-slipende, ripebestandig og støtsikker metallkropp i aluminium som måler 11,22 x 2,12 x 1,02 tommer og veier 14.1 gram. Den supersterke lommelykten har fem forskjellige brytermoduser for belysning med høy-, mellom-, lavområdeinnstilling, strobe og SOS-funksjon. Du kan forvente at LED-levetiden varer rundt 100 000 timer, men du må kjøpe dine egne 3,7v 18650 litiumion-batterier.

Beste UV: LED engros 51 LED Blacklight

Image
Image

Hvorfor trenger du et UV-lys fremfor en vanlig LED-lommelykt? Svarte lys er nyttige for et bredt spekter av kommersielle behov: de brukes til å oppdage mat- og væskeflekker på restauranter, for å verifisere offisielle dokumenter eller valuta, eller - for nattvandrere - for å belyse skorpioner som ellers kan gå ubemerket hen på en vill sti. I hovedsak setter UV-lys frem ting som vanligvis er usynlige for det menneskelige øyet.

LED-engros UV-lommelykten er et godt avrundet, pålitelig sterkt produkt. Lyset har plass til 51 LED-pærer som genererer en 395 nm UV-bølgelengde. Den er bygget for innendørs og utendørs bruk og er lett, vannavstøtende og laget av et svært slitesterkt aluminiumsmateriale. Denne lampen har også en 20-timers batterilevetid og en kompakt design som gjør produktet mer praktisk for en lang rekke bruksområder. Lommelykten drives av tre standard AA-batterier.

Beste budsjett: Perman Mini Perman 1200 Lumens CREE XPE-R3

Image
Image

Mini Perman passer bokstavelig t alt inn i alle budsjetter, men ikke anta at den lave kostnaden reflekterer dårlig kvalitet. Denne lommelykten er liten, men kraftig, og sender ut hele 1200 lumen fra et 15 mm objektiv. Skallet er laget av et høykvalitets flyaluminiumsmateriale og er både vann- og ripesikkert. Mini Perman er også bare 90 mm lang, liten nok til å oppbevares på lett tilgjengelige steder - hanskerom, skrivebordsskuffer, vesker osv. - så du vil alltid være forberedt i tilfelle strømbrudd eller annen nødsituasjon. Den fungerer på 1,8-3V, og drives av to AAA-batterier (ikke inkludert).

Hva du skal se etter i en lommelykt

Brightness – Lysstyrken måles i lumen, og hvis du leter etter den sterkeste lommelykten der ute, jo flere lumen, jo bedre. De fleste lommelykter vil gi omtrent 1 000 lumen, men noen kraftmodeller er utstyrt med opptil 30 000 lumen. Uansett, sjekk hvor mange lysstyrkenivåer lommelykten har, siden du sannsynligvis ikke vil ha den høyeste innstillingen hele tiden.

Batterilevetid – Uansett hvor lys lommelykten din kan bli, hjelper den lite hvis batteriet dør. De fleste lommelykter vil gi deg alt fra tre til 20 timers batterilevetid, avhengig av lysstyrkenivået du bruker. Noen modeller bruker AA- eller AAA-batterier, mens andre har et innebygd oppladbart batteri som kan slås på via USB. I noen tilfeller kan batteriet til og med fungere som en strømbank for mobile enheter.

Durability – Hvis lommelykten for det meste vil holde seg bortgjemt i søppelskuffen, bare for å se dagens lys når strømmen går, trenger du sannsynligvis ikke en veldig holdbar en. Men hvis du er en eventyrer som skal dykke ned i havet eller utforske mørke huler, vil du ha en lommelykt som er holdbar. Sørg for at den er vanntett (IPX4-klassifisering og oppover), støvtett og fallsikker, med et slitesterkt deksel.