INDD-fil (hva det er og hvordan du åpner en)

Innholdsfortegnelse:

INDD-fil (hva det er og hvordan du åpner en)
INDD-fil (hva det er og hvordan du åpner en)
Anonim

En fil med filtypen INDD er en InDesign-dokumentfil som oftest lages av og brukes i Adobe InDesign. Filen lagrer sideinnhold, formateringsinformasjon, filer og mer.

InDesign bruker disse filene når de produserer aviser, bøker, brosjyrer og andre profesjonelle layouter.

Noen InDesign-dokumentfiler kan bruke bare tre bokstaver i filtypen, som. IND, men de er fortsatt i samme format.

Image
Image

IDLK-filer er InDesign Lock-filer som genereres automatisk når INDD-filer brukes i InDesign. De ligner på INDD-filer, men er ment å være InDesign-malfiler, som brukes når du vil lage flere lignende formaterte sider.

Hvordan åpner du en INDD-fil

Adobe InDesign er den primære programvaren som brukes til å jobbe med INDD-filer. Du kan imidlertid også se en med Adobe InCopy og QuarkXPress (med ID2Q-plugin).

WeAllEdit er en annen seer som du kan registrere deg for å se og gjøre endringer i en INDD-fil via nettsiden deres. Denne er imidlertid ikke gratis.

InDesign støtter ikke bare INDD og INDT, men også InDesign Book (INDB), QuarkXPress (QXD og QXT), InDesign CS3 Interchange (INX) og andre InDesign-filformater som INDP, INDL og IDAP. Du kan også bruke en JOBOPTIONS-fil med dette programmet.

Hvordan konvertere en INDD-fil

Hvis du bruker en INDD-fremviser eller editor ovenfra, kan du konvertere INDD-filen til et annet format, men som du vil se nedenfor, krever noen konverteringer litt mer arbeid.

Den vanligste filtypen å konvertere en INDD-fil til er PDF. Både InDesign og WeAllEdit kan gjøre det.

Også innenfor InDesign, under File > Export-menyen, er alternativet for å eksportere INDD-filen til JPG, EPS, EPUB, SWF, FLA, HTML, XML og IDML. Du kan velge hvilket format du vil konvertere INDD-filen til ved å endre alternativet "Lagre som type".

Hvis du konverterer INDD til JPG, vil du se at det er noen tilpassede alternativer du kan velge mellom, for eksempel om du vil eksportere bare et utvalg eller hele dokumentet. Du kan også endre bildekvalitet og oppløsning. Se Adobes veiledning for eksport til JPEG-format for å få hjelp til å forstå alternativene.

Du kan også konvertere INDD-filen til et Microsoft Word-format som DOC eller DOCX, men formateringsforskjellene vil sannsynligvis få resultatet til å se litt dårlig ut. Men hvis du ønsker å gjøre dette, bør du først eksportere INDD til PDF (ved hjelp av InDesign) og deretter koble den PDF-filen til en PDF til Word-konvertering for å fullføre konverteringen.

InDesign har ikke et spesifikt INDD til PPTX-eksport alternativ for bruk av dokumentet med PowerPoint. Men i likhet med det som er forklart ovenfor for hvordan du bruker filen med Word, start med å eksportere den til PDF. Deretter åpner du PDF-filen med Adobe Acrobat og bruker Acrobats File > Lagre som annet > Microsoft PowerPoint-presentasjonmeny for å lagre den som en PPTX-fil.

Hvis du trenger at PPTX-filen skal være i et annet MS PowerPoint-format som PPT, kan du bruke selve PowerPoint eller en gratis dokumentkonverter for å konvertere filen.

iXentric SaveBack konverterer INDD til IDML hvis du trenger å bruke filen i InDesign CS4 og nyere. IDML-filer er ZIP-komprimerte Adobe InDesign Markup Language-filer som bruker XML-filer for å representere InDesign-dokumentet.

Hvis du er på en Mac, kan filen konverteres til PSD for bruk i Adobe Photoshop. Du kan imidlertid ikke gjøre dette med InDesign eller noen av de andre programmene nevnt ovenfor. Se Hvordan lagre InDesign-filer som lagdelte Photoshop-filer for informasjon om et Mac-skript som kan få dette til.

Du kan kanskje reparere en korrupt INDD-fil med Stellar Phoenix InDesign Repair. Det skal hjelpe deg med å gjenopprette eventuelle lag, tekst, objekter, bokmerker, hyperkoblinger og lignende.

Kan du fortsatt ikke åpne filen?

Hvis ingen av programmene nevnt ovenfor lar deg åpne filen du har, er det mulig at den er i et annet format og bare ser ut som en INDD-fil.

For eksempel deler PDD og IDX noen av de samme filtypebokstavene, men de er i helt forskjellige filformater. Bare fordi de ligner på INDD, betyr det ikke nødvendigvis at de kan åpnes med de samme programmene.

Mange andre eksempler kan gis, men ideen er den samme: sørg for at filtypen faktisk leser som "INDD" og ikke bare noe som ligner eller deler noen av de samme filtypebokstavene.

Hvis du ikke har en INDD-fil, undersøk den virkelige filtypen for filen din for å lære mer om formatet og programmet(e) som er i stand til å åpne den.

FAQ

    Hvordan eksporterer jeg en INDD-fil med bilder og fonter?

    I InDesign går du til Fil > Package, og velg deretter Fonts ogLinks and Images på venstre side av dialogboksen for å sjekke om noe mangler. Før du sender en INDD-fil, sørg for at alle fontene og bildene er pakket, ellers skrives ikke filen ut riktig. Når du er klar, velg Package

    Hvordan lagrer du hver side i en INDD som en separat fil?

    I InDesign, gå til File > Export > PDF og velgOpprett separate PDF-filer . Under Suffiks-delen velger du hva du vil legge til i hvert filnavn (for eksempel sidetall).

    Kan jeg åpne en INDD-fil i Photoshop?

    Nei. Du må først konvertere INDD-filen til en PDF med et program som InDesign eller WeAllEdit. Etter konvertering til PDF, åpne i Photoshop.

Anbefalt: