Ring tilbyr ende-til-ende kryptering

Ring tilbyr ende-til-ende kryptering
Ring tilbyr ende-til-ende kryptering
Anonim

Amazons sikkerhetskameramerke, Ring, legger til ende-til-ende-kryptering (E2EE) for alle forbrukere over hele verden.

Den nye funksjonen er opt-in, så eiere av Ring-enheter kan velge å legge den til eller ikke. Ring sa at funksjonen legger til ytterligere beskyttelseslag til video- og lydopptak.

Image
Image

Mens Ring allerede krypterer videoene dine som standard hver gang du laster dem opp til Ring-skyen, bemerket Ring at den nye funksjonen legger til et ekstra lag med beskyttelse.

"E2EE gir et ekstra, avansert krypterings alternativ for å gi kundene enda mer kontroll over hvem som kan se videoene deres," sa Ring på sin støtteside.

"Med video E2EE er det bare den registrerte mobilenheten din som har spesialnøkkelen som trengs for å låse opp disse videoene, designet slik at ingen andre kan se videoene dine - ikke engang Ring eller Amazon."

Det er imidlertid viktig å merke seg at batteridrevne Ring-enheter ikke støtter ende-til-ende-kryptering. Ring gir en komplett liste over kompatible enheter på støttesiden, inkludert populære enheter som Ring Video Doorbell Pro, Ring Spotlight Cam Mount og Ring Floodlight Cam.

Ingen andre kan se videoene dine – ikke engang Ring eller Amazon.

Ende-til-ende-videokrypteringen fungerer også bare med Ring-appversjoner 5.34.0 og nyere og Android 3.34.0 og høyere, så hvis du vil dra nytte av ekstra sikkerhet, kan det være lurt å oppdatere appen din eller OS først.

Ring har også et tofaktorautentiseringssystem som er en obligatorisk del av oppsettprosessen for alle nye kontoer og er et krav for eksisterende brukere. Det er sannsynligvis også en god idé å endre Ring-passordet ditt ofte siden selskapet har en steinete historie med personvernhendelser med enheter som blir hacket og data lekket.

Anbefalt: