Ny Galaxy Watch 3-oppdatering forbedrer blodoksygenmålinger

Ny Galaxy Watch 3-oppdatering forbedrer blodoksygenmålinger
Ny Galaxy Watch 3-oppdatering forbedrer blodoksygenmålinger
Anonim

Samsung har i det stille rullet ut en ny oppdatering for spesifikke Galaxy Watch 3-modeller, med forbedringer av stemmeveiledning og blodoksygenmålinger for spesifikke modeller.

Denne nye oppdateringen er for øyeblikket bare tilgjengelig for SM-R845F-modellen av Galaxy Watch 3, som er en 45 mm for øyeblikket kun solgt i India. Versjon 5.5.0.2 (byggnummer R845FXXU1DUE4) viser forbedringer for nye stemmeveilednings alternativer, forbedrede blodoksygenmålinger (SpO2) og forbedret systemstabilitet.

Image
Image

Stemmeveiledningsoppdateringer inkluderer muligheten til å koble til og bruke et headset mens du trener med en klokke, samt muligheten til å jobbe med Auto Lap. Dette vil spesifikt tillate deg å bruke stemmeveiledning for både tilbakelagt distanse og HR-data mens du løper eller sykler når Auto Lap er aktivert. Selv om det også nevnes "forbedret systemstabilitet og pålitelighet", går ikke informasjonssiden i detalj om hvilke forbedringer som er gjort.

Image
Image

Oppdateringsinformasjonen går ikke i detalj om den forbedrede blodoksygensporingen, annet enn å oppgi at den inkluderer "forbedret blodoksygenmåling." Det er mest sannsynlig at overvåkingen har blitt justert for nøyaktighet, noe som vil gjøre den mer nyttig for å avgjøre om du puster effektivt under en treningsøkt. Som 9to5Google påpeker, var ikke Galaxy Watch 3 veldig nøyaktig med SpO2-avlesningene ved lanseringen, så det vil være en velkommen forandring å forbedre nøyaktigheten.

Det er ennå ikke kommet noen ord om hvorvidt det vil bli gjort tilgjengelig for andre land, men det er sannsynlig at hvis forbedringene hjelper, vil vi se oppdateringene om ikke lenge.

Anbefalt: