Google forbedrer endelig apper for Android-nettbrett

Google forbedrer endelig apper for Android-nettbrett
Google forbedrer endelig apper for Android-nettbrett
Anonim

Google oppdaterer regelmessig sin pakke med produktivitetsapper for Android-telefoner, men år etter år hopper mange av disse forbedringene over nettbrett og sammenleggbare enheter.

Vel, nettbrettsiden til Android får endelig litt kjærlighet fra Google, ettersom mange av selskapets produktivitetsapper får ganske omfattende overhalinger for de som foretrekker å jobbe med større skjermer.

Image
Image

Først vil Dokumenter, Regneark og Disk få oppdateringer for å støtte dra og slipp, slik at du kan trekke tekster og bilder fra en app til en annen, og bidra til å opprettholde ett enkelt økosystem på tvers av all programvare. Google forbedrer Disk enda mer, og legger til muligheten for å åpne to filer side om side.

Tastatursnarveier kommer også til Disk, Dokumenter og Presentasjoner, noe som garantert vil glede alle som bruker Android-nettbrettet sitt som en primær datamaskin med et kablet eller Bluetooth-tastatur. Disse inkluderer populære snarveier som blant annet velg, klipp ut, kopier, lim inn, angre og gjør om.

"I dag gjør vi Google Workspace-apper enda bedre på Androids større skjermer," skrev Scott Blanksteen, Senior Director of Project Management, i innlegget på The Keyword.

Disse oppdateringene vil rulles ut til Google Workspace-kontoer og personlige Google-kontoer i løpet av "de neste ukene". Selskapet sier også at flere forbedringer for Android-nettbrett er på vei, men ga ikke detaljer.

Hvorfor den plutselige vekten på nettbrett? Det kan være at selskapet rett og slett lytter til forbrukernes krav, eller de har en oppdatering inngående for Google Pixel Slate. En annen mulighet er det stadig voksende markedet for sammenleggbare enheter, ettersom Samsung nylig kunngjorde at selskapets sammenleggbare enheter hadde opplevd en 300 prosent økning i salget i 2021 i forhold til 2020.

Anbefalt: