Zoom forbedrer plattformen med to nye funksjoner

Zoom forbedrer plattformen med to nye funksjoner
Zoom forbedrer plattformen med to nye funksjoner
Anonim

Videokonferanse-appen Zoom kunngjorde i dag at den vil legge til to nye funksjoner til plattformen, Zoom Apps og Zoom Events.

Zoom-apper lar brukere kombinere tredjepartsapper med Zoom-møter for å fremme engasjement og samarbeid i arbeidsstyrken. Zoom Events er selskapets nye arrangementsplattform for store og små bedrifter for å være vertskap for virtuelle arrangementer og tilbyr funksjoner for å forbedre opplevelsen for de som er tilstede.

Image
Image

Det er over 50 apper tilgjengelig på Zoom App Marketplace med en rekke å velge mellom, som Collibri, som registrerer og transkriberer møter, og Dot Collector, som lar folk dele meninger via tilbakemeldinger i sanntid.

Brukere kan også legge til spill som Kahoot!, et interaktivt spørreprogram og Heads Up!, der en spiller gjetter så mange ord som mulig mens de andre roper ut ledetråder.

Zoom Events lar store og små bedrifter være vertskap for og administrere virtuelle arrangementer som kundearrangementer, salgsmøter og messer. Forretningsfolk vil kunne bygge merkede event-huber og lage arrangementer med flere økter. Brukere vil kunne arrangere både gratis og bet alte arrangementer som kan være enten offentlige eller private. Zoom Events tilbyr også tilpassede billetter og registrering.

Image
Image

I følge et blogginnlegg planlegger Zoom å legge til flere funksjoner til Zoom-arrangementer, for eksempel "vert for flerdagers- og flersporsarrangementer", men disse kommer ikke før en gang på høsten.

Zoom tilbyr fortsatt OnZoom, lansert i oktober, som er designet for at små bedrifter og gründere skal være vertskap for og publisere virtuelle arrangementer. Selv om denne plattformen vil forbli i offentlig beta for tiden, ifølge en pressemelding.

Anbefalt: