Apple ønsker å forbedre Siri i ny app

Apple ønsker å forbedre Siri i ny app
Apple ønsker å forbedre Siri i ny app
Anonim

Apples nyeste app vil at du skal gi tilbakemelding om Siri slik at den stemmeaktiverte assistenten kan bli bedre.

Opprinnelig oppdaget av TechCrunch, den nye appen, som ble tilgjengelig tidligere denne måneden, heter Siri Speech Study. Den ber deg dele Siri-taleforespørslene dine med Apple og gi tilbakemeldinger du måtte ha om opplevelsen din med Siri.

Image
Image

Appen er tilgjengelig for iOS-brukere i USA, Canada, Tyskland, Frankrike, Hong Kong, India, Irland, Italia, Japan, Mexico, New Zealand og Taiwan, så det ser ut til at Siri-studien vil være en bred en.

Det er imidlertid ett forbehold: du må inviteres til studien for å delta. Det er uklart hvordan du kan bli invitert til studiet. Lifewire tok kontakt med Apple for å finne ut av det, og vil oppdatere denne historien når vi mottar et svar.

Siri får også betydelige oppgraderinger i iOS 15-oppdateringen som kommer til høsten. En av dem er Siri Knowledge in Photos, som lar Siri gjenkjenne hva som er i et bilde. Så hvis det for eksempel er et bilde av en blomst, vil Siri kunne fortelle deg hva slags blomst det er.

Image
Image

Apples stemmeassistent så også nylig nye funksjoner i iOS 14.5-systemoppdateringen i april i form av nye Siri-stemmer. Enda viktigere er at Siri ikke lenger bruker en mannlig eller kvinnelig stemme som standard.

I stedet må nye brukere velge en stemme når de konfigurerer enheten sin, og stemmene er oppført som Voice 1 eller Voice 2, i stedet for som mann eller kvinne.

Anbefalt: