Hvordan åpne, redigere, & Konverter BM2-filer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne, redigere, & Konverter BM2-filer
Hvordan åpne, redigere, & Konverter BM2-filer
Anonim

En fil med filtypen BM2 er en Subspace Continuum Graphic-fil, som faktisk bare er en omdøpt BMP-fil. De brukes vanligvis til teksturer og andre bilder i spillet.

BM2 brukes også som utvidelse for Boardmaker Interactive Board-filer som lagrer aktiviteter og leksjoner som brukes av Boardmaker-programmet. Andre Boardmaker-filer er i ZIP- eller ZBP-format fordi de er arkiver som brukes til å holde flere brett i én fil.

Image
Image

Hvordan åpner du en BM2-fil

BM2-filer kan åpnes med nesten alle programmer som kan åpne BMP-filer. Dette inkluderer Windows Paint-programmet, Adobe Photoshop og andre.

Siden de fleste programmer sannsynligvis ikke knytter seg til BM2-filer, kan det hende du må endre navn på filen fra. BM2 til. BMP for å gjøre det enklere å åpne den. Vær imidlertid oppmerksom på at du norm alt ikke kan gi nytt navn til filtypen og forvente at den fungerer som om den var i et annet format. Det fungerer bare her fordi filen egentlig er en BMP-fil.

Boardmaker brukes til å åpne Boardmaker Interactive Board-filer. Disse filene kan ha quizer og andre leksjoner som er laget spesielt for elever som har spesielle behov.

Avhengig av hvilken versjon av Boardmaker du har, kan det hende du må importere BM2-, ZIP- eller ZBP-filen gjennom New > Prosjekt fra Boardmaker ImportDette bør bare være tilfelle hvis du bruker Boardmaker Studio til å åpne brett fra Boardmaker eller Boardmaker Plus v5 eller v6.

Hvis du finner ut at et program på datamaskinen din prøver å åpne filen, men det er feil program, eller hvis du heller vil ha et annet program du har installert, åpne det som standard, endre standardprogrammet for en spesifikk filtype.

Hvordan konvertere en BM2-fil

Vi vet ikke om noen spesifikke konverteringsverktøy som kan lagre en BM2-fil til en annen bildefiltype, men siden dette formatet egentlig bare er BMP stavet med filtypen. BM2, kan du, som nevnt ovenfor, bare gi nytt navn til filen slik at den får filtypen. BMP i stedet.

Deretter, hvis du vil at den nye. BMP-filen skal være i et annet bildeformat, kan du bruke en gratis bildekonvertering for å lagre den til JPG, PNG, TIF eller andre formater du vil ha den i En rask måte å gjøre det på er med FileZigZag siden du kan konvertere filen online uten å måtte laste ned noen programvare.

Selv om vi ikke har verifisert dette selv, er vi ganske sikre på at BM2-filer brukt med Boardmaker kan konverteres til andre lignende formater. Dette gjøres mest sannsynlig gjennom en Fil > Lagre som eller Fil > Lagre Prosjekt som-meny, eller kanskje noe lignende som en Export eller Convert-knapp.

Kan du fortsatt ikke åpne den?

Hvis filen din ikke åpnes med noen av disse forslagene, kan det hende du misleser filtypen og forvirrer en BMK (BillMinder Backup), BML (Bean Markup Language), BMD (MU Online Game Data) eller en annen fil med lignende bokstaver, med en BM2-fil.

FAQ

    Hva er en DIB-fil?

    Device-Independent Bitmap Graphic-filer, eller DIB-filer, er en annen type bitmap-bildeformat. De fleste programmer som åpner BMP filer vil åpne DIB filer. DIB-filer kan konverteres til andre bildeformater.

    Hva er Boardmaker-symboler?

    Boardmaker inkluderer en samling av 45 0000 bildesymboler for å hjelpe elever med funksjonshemminger med å kommunisere. Symbolene er standardiserte og ofte brukt for elever med tale- og språkvansker.

    Hvordan legger jeg til bilder i Boardmaker?

    Dra og slipp bildet fra en lagret fil eller nettside. For å legge til bilder i symbolbiblioteket ditt, gå til symbolsøkeren og velg Fil > Import. Boardmaker støtter BMP-, EMF-, GIF-, JPG- og PNG-filer.

Anbefalt: