Wide Spectrum på iOS 15: Hva det er og hvordan du bruker det

Innholdsfortegnelse:

Wide Spectrum på iOS 15: Hva det er og hvordan du bruker det
Wide Spectrum på iOS 15: Hva det er og hvordan du bruker det
Anonim

What to Know

  • Start en FaceTime-samtale, sveip deretter opp kontrollsenteret og bytt mikrofonmodus til Wide Spectrum.
  • Wide Spectrum fanger opp alle lyder rundt deg, og viser seg nyttig for konferansesamtaler.
  • Det hjelper andre i rommet å høre alt rundt deg.

Denne artikkelen lærer deg hvordan du bruker Wide Spectrum-mikrofonmodus på iOS 15, samt begrensningene og hvorfor du kanskje vil bruke den.

Hvordan får du et bredt spekter for FaceTime?

Wide Spectrum er tilgjengelig på iOS 15. Det forbedrer all bakgrunnsstøyen rundt deg slik at venner, familie eller kolleger kan høre ting med bedre kvalitet. Slik aktiverer du det.

Innstillingen vises bare når du faktisk er i en tale- eller videosamtale. Den vil ikke vises i kontrollsenteret i andre situasjoner.

  1. Åpent FaceTime på iPhone.
  2. Start en videosamtale med noen.
  3. Sveip ned fra øverste høyre hjørne av skjermen for å åpne kontrollsenteret.
  4. Trykk Mic Mode.
  5. Tap Wide Spectrum.

    Image
    Image
  6. Sveip bort for å avvise kontrollsenteret og gå tilbake til samtalen.
  7. Wide Spectrum er nå aktiv på samtalen.

Hva er Wide Spectrum iOS 15?

Wide Spectrum-modus bringer inn og forbedrer bakgrunnsstøy rundt deg. Hvis du bruker FaceTime med en gruppe medarbeidere eller familiemedlemmer, er dette modusen du skal bruke.

På samme måte som stemmeisolasjonsmodus, gjør den dette gjennom maskinlæring, slik at iPhone vet hvor den skal fokusere lydene.

Ved å gjøre det kan andre deltakere på samtalen ta inn mer av det som skjer rundt deg. Det er det motsatte av støyreduksjon eller stemmeisolering, og forbedrer lydene rundt deg.

Hvorfor ville du bruke bredspektrummodus?

Wide Spectrum-modus er nyttig i ulike situasjoner der du trenger å heve lydene rundt deg. Her er en titt på noen av de beste eksemplene på hvor det kan hjelpe.

  • Når du deltar i en gruppesamtale. Samlet familien rundt FaceTime-samtalen din slik at alle kan si hei til den slektningen som bor borte? Slå på Wide Spectrum Mode, og alle kan bli hørt, slik at opplevelsen føles mer som om du er der.
  • Når du leder en leksjon. Hvis du prøver å opptre eller undervise i en klasse, for eksempel en musikkopptreden på FaceTime, forbedrer Wide Spectrum lyden, så hver detalj er tatt opp mer passende enn hvis du brukte stemmeisolering eller standardmodus.
  • Når du ønsker å fange et øyeblikk bedre. Personen du snakker med får en fyldigere opplevelse av miljøet ditt med mer bakgrunnsstøy og lyd. Ideell for langdistansesamtaler der folk tror de går glipp av noe.

bunnlinjen

Det er mulig for Wide Spectrum å jobbe med andre apper ettersom Apple ikke har begrenset modusen til utelukkende apper laget av Apple. Noen eksempler på andre apper som bruker Wide Spectrum inkluderer Webex, Zoom og WhatsApp.

Fungerer bredspektret med eldre iPhones?

Wide Spectrum krever en A12 Bionic-brikke eller nyere, så den vil ikke fungere på iPhone X eller eldre enheter.

FAQ

    Hvordan aktiverer jeg stemmeisolering på iOS 15?

    Sveip opp til kontrollsenteret under en FaceTime-samtale og bytt mikrofonmodus til Voice Isolation. Voice Isolation-funksjonen på Google Meet bruker maskinlæring for å blokkere omgivelseslyd. Den er bare tilgjengelig på nyere iPhones.

    Hvordan deler jeg skjermen min på FaceTime?

    Bruk Apple SharePlay for å dele enhetens skjerm under en samtale. Du kan også bruke SharePlay til å strømme musikk og video fra en kompatibel app.

    Hvorfor fungerer ikke mikrofonen min på FaceTime?

    Hvis det ikke er lyd på FaceTime, sjekk volumet og sørg for at du ikke har dempet mikrofonen. Lukk alle apper som også kan bruke mikrofonen din. Hvis du fortsatt har problemer, sjekk Wi-Fi- eller mobildatatilkoblingen, oppdater og start enheten på nytt.

Anbefalt: