Slik slår du flymodus på eller av på Android

Innholdsfortegnelse:

Slik slår du flymodus på eller av på Android
Slik slår du flymodus på eller av på Android
Anonim

What to Know

  • Trykk Innstillinger > Nettverk og internett > Flymodus for å slå det på eller av.
  • Sveip ned fra startskjermen og trykk på Flymodus for å slå den på eller av.
  • Flymodus deaktiverer alle tilkoblinger, men du kan aktivere Wi-Fi mens du holder mobildata deaktivert.

Denne artikkelen lærer deg hvordan du slår flymodus på eller av på Android-telefonen din. Den ser også på fordelene ved å gjøre det og hvorfor du kanskje trenger det.

Hvordan slår jeg på flymodus på Android?

Å slå på flymodus på en Android-telefon er en ganske enkel prosess hvis du vet hvor du skal lete. Her er to måter å gjøre dette på.

Følg de samme trinnene for å slå den av igjen.

Slå på flymodus på Android via innstillinger

En måte å slå på flymodus på er via Innstillinger.

  1. Trykk Innstillinger.
  2. Trykk Nettverk og internett.
  3. Trykk på bryteren ved siden av Flymodus.
  4. Telefonen er nå i flymodus.

Slå på flymodus på Android via hurtiginnstillinger

Alternativt kan du også slå på flymodus ved å bruke hurtiginnstillinger. Her er hva du skal gjøre.

  1. Sveip ned fra toppen av startskjermen.
  2. Trykk Flymodus for å slå den på.

    Image
    Image
  3. Telefonen din er nå i flymodus.

Hva er fordelen med flymodus?

Flymodus gir noen fordeler avhengig av hva du prøver å gjøre. Den slår av alle Android-telefonens Bluetooth-, Wi-Fi-, mobil- og datatilkoblinger. Det kalles flymodus fordi flyselskapene krever at du slår av disse forbindelsene mens du tar av og lander. Men det er også andre fordeler. Her er en titt på dem.

  • Det sparer batterilevetid. Bytte til flymodus kan spare telefonens batterilevetid. Riktignok kan du ikke gjøre mye med telefonen din i flymodus, for eksempel å ta anrop eller bruke internett, men hvis du trenger det for å vare, kan du regelmessig bytte mellom de to modusene.
  • Det kan tilbakestille forbindelsen din. Noen ganger vil tilkoblingen din falle ut uten grunn. Problemet løses ofte ved å slå flymodus på og av igjen.
  • Du får litt fred og ro. Føler du deg overveldet av varsler, men vil ikke slå av telefonen? Flymodus fungerer som Ikke forstyrr-modus, slik at du kan nyte litt fred.

Hvordan ser flymodus ut på en Android?

Flymodus på en Android-telefon ser stort sett ut som når du har en forbindelse til omverdenen. Den eneste forskjellen er at telefonen din viser flymodus og et bilde av et fly i det øverste hjørnet av skjermen.

Bortsett fra det er det det samme, og opplevelsen din vil ikke variere. Det er til og med mulig å slå på Wi-Fi igjen mens du fortsatt holder flymodus aktivert, slik at du ikke mottar noen meldinger eller anrop via mobilnettverket ditt.

Er det bra å sette telefonen i flymodus?

Det kan være greit å sette telefonen i flymodus. Det er hovedsakelig fordi å ha slått av datatilkoblingen sparer batterilevetid, og den slår av antennen, så den leter ikke etter et signal. Noen ganger er det også nyttig å være koblet fra verden for en stund, med muligheten til å slå på Wi-Fi igjen, men ikke mobildata.

Hvis du reiser internasjon alt, er det også ofte praktisk å ha flymodus slått på, slik at du unngår å betale internasjonale avgifter ved en feiltakelse. Husk å aktivere Wi-Fi mens du holder mobildata deaktivert ved å bruke flymodus.

FAQ

    Hvorfor sitter Android-en min fast i flymodus?

    Hvis du har en app som legger til ekstra funksjoner i flymodus, kan den hindre deg i å slå den av. Fjern appen, oppdater Android, og start deretter enheten på nytt. Hvis telefonen fortsatt sitter fast i flymodus, kan den kanskje ikke koble til et mobilnettverk.

    Hvilken musikkapp er best å bruke i flymodus?

    Spotify lar deg laste ned sanger og lytte til dem i flymodus hvis du er en Spotify Premium-abonnent. Groove Music, LiveOne og YouTube Music tilbyr lignende funksjoner for premium-brukere.

    Hvordan finner jeg en tapt Android-telefon i flymodus?

    Dessverre vil ikke Googles funksjon for Finn min enhet fungere hvis telefonen din er i flymodus. Hvis du ikke finner Android-telefonen din, bruk noen andres telefon til å kontakte operatøren din slik at de kan slette og sikre enheten.

Anbefalt: