Garmin lanserer Fenix 7-serien med ultra-robuste smartklokker

Garmin lanserer Fenix 7-serien med ultra-robuste smartklokker
Garmin lanserer Fenix 7-serien med ultra-robuste smartklokker
Anonim

Smartklokkeprodusenten Garmin brukte CES tidligere denne måneden for å lansere den elegante Venu 2 Plus-klokken, men selskapet har et annet triks i ermet for tidlig i 2022.

Garmin har nettopp avduket Fenix 7-serien med smartklokker via Twitter og har allerede oppdatert den offisielle produktsiden. Disse nye smartklokkene er bygget med tanke på holdbarhet og gir derfor noen robuste innovasjoner på bordet.

Image
Image

Fenix 7-klokker er laget av ekstremt holdbare materialer, som titan og safir, og inkluderer beskyttende knappebeskyttere, metallforsterkede ører og en håndfri multi-LED-lommelykt. Denne lommelykten er spesielt nyttig for løpere, siden den automatisk kan strobe for å matche løperens tråkkfrekvens, vekslende farger for å forbedre synlighet og sikkerhet.

Det er en annen stor oppgradering her for Garmin-brukere også: et dyktig berøringsskjermgrensesnitt. Denne berøringsskjermen erstatter ikke selskapets signaturgrensesnitt med fem knapper, men fungerer sammen med det.

Serien kommer med et standard oppladbart batteri eller et solcelledrevet batteri, sistnevnte kan skilte med opptil fem ukers regelmessig bruk per lading og fem dagers bruk med GPS aktivert.

Garmin har også oppdatert programvaren til å inkludere et verktøy for utholdenhetssporing i sanntid for å holde øye med anstrengelsesnivåer og en AI-algoritme som forutsier hvor raskt du vil fullføre et løp.

Smartklokken er tilgjengelig som 7S, standard 7 og 7X, som måler henholdsvis 42, 47 og 51 mm. Best av alt? Garmin har overraskende gitt ut disse klokkene, siden de allerede er tilgjengelige for kjøp fra selskapets offisielle nettsted.

Fenix 7S og 7-modellene starter på $700, mens 7X starter på $900.

Anbefalt: