Googles nye Pixel Buds Pro får flere moduser

Googles nye Pixel Buds Pro får flere moduser
Googles nye Pixel Buds Pro får flere moduser
Anonim

Googles nye Pixel Buds Pro-ørepropper ble annonsert under teknologigigantens I/O 2022-konferanse på onsdag, med funksjoner for både audiofile og idrettsutøvere.

Pakket i en liten formfaktor sitter tilpassede høyttalere og en 6-kjerners lydbrikke som kjører Googles egen algoritme. Pixel Buds Pro har funksjoner som Multipoint-tilkobling som gjør det enkelt å bytte mellom ulike enheter) og aktiv støyreduksjon (ANC), en første gang for Pixel Buds-linjen.

Image
Image

Pixel Buds Pro tilbyr flere metoder for å kontrollere lyd, som Silent Seal som fungerer med ANC for å stenge av omverdenen selv om tuppene ikke passer helt inn i øret. Det er også innebygde sensorer for å måle øretrykket slik at enhetene sitter komfortabelt. Google tilbyr også Volume EQ for aktivt å justere volumet og opprettholde en balansert lyd uansett miljø. Google sier at romlig lyd vil bli støttet i fremtiden, men ga ikke en fastsatt dato for når.

Andre funksjoner inkluderer gjennomsiktighetsmodus for å tillate omgivelsesstøy slik at du kan høre omverdenen og en vannmotstandsvurdering på IPX4. Selve saken har en vurdering på IPX2. Denne vurderingen betyr at de håndterer noen få vannsprut, men ikke kan overleve å bli nedsenket.

Image
Image

På en enkelt lading kan Pixel Buds Pro vare opptil 11 timer i strekk eller syv timer hvis du har aktiv støyreduksjon aktivert. Selskapet nevnte også at du kan bruke Finn min enhet til å finne feilplasserte Pixel Buds, selv om du bare mister én.

Pixel Buds Pro vil være tilgjengelig i fire farger med tofarget design: korallrosa, sitrongressgul, tåkeblå og kull. De vil være tilgjengelige for forhåndsbestilling 21. juli for $199.

Anbefalt: