Minecraft Wild Update: It's a Swamp Thing

Minecraft Wild Update: It's a Swamp Thing
Minecraft Wild Update: It's a Swamp Thing
Anonim

Minecrafts siste oppdatering har gått live, og har lagt til nye biomer, flere skapninger og flere nye blokker til det åpne eventyret.

I sine pågående bestrebelser på å fortsette å utvide sine teoretisk uendelige verdener, har Minecraft nettopp gitt ut en ny oppdatering, k alt The Wild, som legger enda mer til blandingen. Og alle de mange, mange plattformene som støtter det, blir inkludert i utgivelsen, så det er nye blokker, biomer og mobber (skapninger) for alle!

Image
Image

Mangrovesumper og noe som kalles deep dark er de to nye biomene som introduseres, hver med sine tilhørende blokktyper. Ting som mangrove, gjørme, "sculk" og så videre. Og, selvfølgelig, betyr nye biomer nye skapninger å møte, som rumpetroll og frosker, sammen med den fe-lignende beroligelsen. Så er det vaktmesteren, som ser ut til å være en ny (og imponerende) monstertype du kan finne i mørket.

Siden Minecraft genererer sine enorme verdener tilfeldig, må du kanskje gå en god del tur før du møter en mangrovemyr, det dype mørket eller noen av de nye faunaen. Eller du kan umiddelbart finne deg selv ansikt til ansikt med en frosk eller en beroligende, fordi det er tilfeldig. Uansett, den raskeste måten å finne alle de nye tingene på er å hoppe inn igjen og begynne å spille.

The Wild-oppdateringen er tilgjengelig nå for både Bedrock- og Java-utgaver av Minecraft på alle plattformer – Android, iOS, macOS, Linux, Nintendo Switch, PlayStation, Windows og Xbox. Hvis du allerede eier spillet, er det en gratis nedlasting og vil bli inkludert hvis du kjøper spillet for første gang.

Anbefalt: